Yayın Tarihi:22 04 2014 17:15(3580)

Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne yeni atama

Gençlik ve Spor'a "Gençlik Lideri" olarak atanan Mustafa Demircioğlu yeni görevine başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kurulmasıyla birlikte daha da önem arz eden Gençlik Hizmetleri konusu Bakanlık nezdinde müstakil bir genel müdürlüğün kurulmasıyla son yıllarda büyük bir ivme kazandı.

Bu çerçevede başta il merkezleri olmak üzere Boyabat gibi büyük ilçelerde Gençlik Hizmetleri "Gençlik Liderleri" kadrosuyla alanında uzman kişiler istihdam edilmeye başlandı. İlçemizde çok yakında temeli atılacak olan Boyabat Gençlik Merkezi faaliyet alt yapısının şimdiden oluşturulması, bürokratik işlerinin yürütülmesi ve halihazırda devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projelerinim takibi ve yürütülmesi için ilçemize Gençlik Lideri ataması gerçekleştirildi.

21 Nisan 2014 tarihinde Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yeni görevine başlayan Gençlik Lideri Mustafa Demircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda, Yüksek Okulda ve Fakültemizde eğitim gören gençlerin yanı sıra dışarıdan okul bitirmeye çalışan gençlerimizle ve tüm gençlerle yakından ilgilenerek birlikte projeler yapacak. Ayrıca açılacak olan çeşitli kurslardan gençlerimiz ücretsiz bir şekilde yararlanacak.

Dönemsel olarak geziler, kamplar ulusal aktivitelerden yararlanacak gençlerimiz önemli gün ve haftalarda çeşitli faaliyetlere katılacak.

Mustafa Demircioğlu Kimdir?

Yaklaşık 10 yıl gibi süredir çeşitli vesilelerle ilçemize gidiş geliş yapan Gençlik Liderlerimiz, ilçemizin sosyal yaşamını, gençlerini, kültürel yapısını ve tarihini yakından tanıyor ve biliyor. 1987 yılında Samsun'da doğdu. İlköğretim ve liseyi Samsun'da tamamlayan Mustafa Demircioğlu, Lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bitirdi. Hemen sonrasında TRT ve Anadolu Ajansında muhabirlikte de yapan Mustafa Demircioğlu, 5 aydır Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Gençlik Lideri olarak çalışıyor.

Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde Gençlik Lideri pozisyonunda bu konuda uzman bir personelin göreve başlamasının önem arz ettiğini belirten Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, "Boyabat'ta spor alanında şimdiye kadar belli bir noktaya kadar geldik. Fakat gençlik hizmetleri ilçemizde istenilen noktaya gelmemişti. ,Bununda sebebinin ilçemizde uzmanlık alanı gençlik olan bir arkadaşın istihdam edilmemesiydi" dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51867


Tasarım:DtGaNi