Yayın Tarihi:21 08 2014 23:10(1975)

 

Boyabat Belediyesi
temizlik çalışmalarına hız verdi

Boyabat Belediyesi'nce Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki orta refüjler de temizlik çalışması başlatıldı.

Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Bulvarı üzerinde ki orta refüj de temizlik çalışmasına gidildi.

Adnan Menderes Bulvarı başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında, çevre düzenleme ve çevre temizliği konularında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “İlçemizde genel manada bir temizlik çalışması yürütüyoruz. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yapmış olduğumuz çalışma bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Çünkü bu güzergâh ilçemizin vitrinini oluşturuyor. Boyabat’ımızın güzelliğine güzellik katmak, çirkin görüntülerin önüne geçmek, ilçemizin en işlek caddesi olan Adnan Menderes Bulvarını daha modern ve estetik hale getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: haha 22 08 2014 19:11
başkan yaza girerken yapmazsınız çıkışında yaparsınz

3. Yorum: taşralı 22 08 2014 16:00
cumhuriyet ilköğretim okulunun yan tarafında bulunan 75.yıl caddesi yani çay tarafında bulunan tüm ağaçlar susuzluktan kurumak üzeredir. bu yeşil ağaçlarımızın kurumaması için ilgililer tarafından sulanması ve cumhuriyet okulunun bahçe dışında bulunan kavak ağaçlarının kesilmesini düşünüyorum.

2. Yorum: hep aynı 22 08 2014 03:13
belediye park-bahçe sorumlusuna;ya arkadaş!boyabatımızda önceden yapılan ufak.büyük parklar,yaşil alanlar,yol boyu ağaçlar var.ağacın etrafı betonla çevrili olduğundan büyüyemiyor,pervanedeki parklar,kız mesleğin altındaki park,çakıroğlundaki park,vb.yeşil alanlara bir zahmet elatıverde oralarda canlansın.göstermelik gibi hep orta refuj.orta refuj zaten karayolların.

1. Yorum: boyabatlı 22 08 2014 00:23
yaw böle sıradan işleir haber yapıp belediyenn sanki cok büyük iş yapıyormuş gibi haber yapmamnn bir anlamı varmı elbette yapılması gereken zorunlu işler bunlar böle şeyleri haber yapacanıza bu halkın bilmediig duymadıgı belediyede dönen işleir acıga cıkarın işde ozamn haber diye byayınlayın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50051


Tasarım:DtGaNi