Yayın Tarihi:26 08 2014 17:07(2921)


Boyabat Devlet Hastanesinin Projesi Tamam

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY Boyabat'a yapılması düşünülen yeni hastanenin proje aşamasının tamamlandığını belirterek ihalenin en kısa sürede gerçekleştirileceğini ifade etti.

ERSOY yapmış olduğu değerlendirme-açıklamada 2014'ün Sinop genelinde sağlık yatırımları yılı olacağını vurgulayarak şunları kaydetti:


"Kıymetli Hemşehrilerim,

AK Parti Kadroları olarak ülke genelinde sürdürülen hizmet odaklı siyaset anlayışından ilçelerimizle birlikte bütün Ilimizin en iyi şekilde faydalanmasını sağlamak için yoğun mesai sürdürmeye devam ediyoruz..İlimizin ulaşımda aldığı üst düzey hizmete eğitim ve spor tesisleri yatırımlarıyla devam ettik..

Bu yıl ise sağlık yatırımları yılımız oluyor..Il genelinde norm kadrolarımıza göre rekor sayıda doktorla hizmet verdiğimiz 2014 yılında, Ayancık ve Durağan Devlet Hastanelerimizin inşaatları başladı, tüm hızıyla devam ediyor.. Boyabat Devlet Hastanesinin projesi bitti.. En kısa sürede ihale süreci başlayacak.Ve nihayet uzun zamandır gündemimizde olan Sinop Merkez 300 Yataklı Hastanemiz için de karar verildi. Mevcut Hastanemizin olduğu alana Yeni, her türlü ihtiyacımızı karşılayacak, iki ve tek yataklı odalardan oluşan modern bir hastane yapılacak. Proje ihalesi gerçekleştirildi. En kısa sürede yapımına da başlanacak İnşaallah.

Gerek personel, gerekse yatırım hizmetleri alanında bizlere her türlü desteği sağlayan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, Sağlık Bakanlığının değerli Bürokratlarına ve bu hizmetleri en iyi şekilde takip eden, Il Müdürü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Başhekimlerimiz ve bütün sorumlu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum..

Daha iyi, daha güzel hizmetler için Durmak Yok Yola Devam diyorum...Hayırlı olsun dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum..."


Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: 11. yorumcuya 30 08 2014 05:11
ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum sadece bana göre haksız eleştiriye cevap yazdım. bende vatandaşım ve nereden nereye geldiğimizi ve nereye doğru gittiğimizi sağlıkta çağ atladığımızı çok iyi görüyorum. ben sana gelişmeleri tek tek anlatsam ne bu yorum için ayrılan alan yeter nede benim senin gibi boş vaktim var.

11. Yorum: 10 .yorucuya 28 08 2014 16:38
sen avukatlığa soyunmuşsun maşallah.devamlı müdafaa.gerçekleri demogoji yaparak geçiştirme.siyasi iktidarın savunuculuğuna soyunmuşsun.hastaneye git bir hafta vatandaşı dinle ondan sonra konuş.işine geldiğine cevap yazıp işine gelmeyeni geçiştiriyorsun.allah büyük bunların hesabı elbette verilecek.biz sade vatandaşın hakkı elbette alınacak.

10. Yorum: 9.yorumcuya 27 08 2014 18:47
ben 8. yorumcu olarak laf kalabalığı yapmıyorum sadece 1.2.3. yorumcuya cevap yazdım. evet dışarı sevkler vardır ancak bu sevk olayı türkiyenin neresine gidersen git ilçeden ile ilden büyük ile hatta büyük illerden yurt dışına hasta akışı vardır. bu mutlaka olacaktır bunu engelleyemezsin önemli olan en aza indirilmesini sağlamaktır. zaten bu senin eleştirdiğin konularda hasta tedavi konforunun artırılması çalışmalarının bir parçasıdır. her hastaneyi kendi nüfus, coğrafya ve sosyal imkanlar ölçeğinde başka hastanelerle kıyaslama yapman gerekir.

9. Yorum: 8. yorumcuya 27 08 2014 18:13
laf kalabalığı yapma.işine gelene cevap verip işine gelmeyeni geçiştirme.iktidara geleli tam 12 yıl oldu .12 yaşındaki çocuk şimdi askerden geldi.hala işiniz gücünüz eskileri karalamak.sorularıma cevap ver.her gün neden onlarca insan kastamonuya ,bafraya ya da başka şehirlere gidiyor.hele ambulansla sevkleri anlatmaya ben yetişemiyorum.12 yıldan beri o hastaneyi neden modern cihazlarla ve doktorla donatamadınız.biz hastaneye gidiyoruz merak etme .sade vatandaşız çektiğimiz sıkıntıları bizim kadar bilemezsin.tabii sen ve senin gibilerin işi tıkırında.ondan sonra ahkam kesip buradan sözcülük yaparsın.hepinizi allaha havale ediyorum.bu dünya gelip geçici be kardeş.bak sana sultan süleyman 46 yıl kaldı o da taprağın altında.

8. Yorum: 1.2.3. yorumculara 27 08 2014 01:21
arkadaşlar siz uzun zamandan beri herhalde hastaneye gitmediniz. boş olan hiç bir yer yok her yer dolmuş, 3 kişilik hasta odaları en fazla 2 kişilik hasta odası olarak düzenlenmiş. bütün poliklinikler dolmuş, yeni birimler ve poliklinikler için oda bulunmaz olmuş,günlük ortalama hasta sayısı beşyüzlerden bine çıkmış, doğru orantılı olarak hastanenin her yerinin çalışması ikiye katlamış olan bir hastane için içi boş demek vicdanla bağdaşır bir cümle değil.
genede yetkililer hergün artan hasta sayısı nedeniyle bir gün mevcut hastane binasının yetersiz kalacağını öngörmüş ve bu bizim kaderimiz dememiş çözüm yolu aramış deprem etütü yaptırmış yeni hastane binası çalışmaları başlatılmış ve sayın milletvekilimizin önemli katkıları ile engeller tek tek aşılmış ve sonuç olarak yatırım kararı alınmış bunun nesi eleştiriliyor anlamadım. boyabata gelecek yatırım başka bölgeye gitseydi, bizde diğer yatırım alan yerlere imrenerek baksaydık dahamı iyi olacaktı.

7. Yorum: delarus 26 08 2014 21:32
laf çok icraat yok. bal yapmayan arı....

6. Yorum: gerçek 26 08 2014 21:28
sinop il merkezinin sağlık sorunları varken ilçeye bir hastane daha gereksiz sinop devlet hastanesi adeta hastalara geçmiş olsun deyip gönderiyor insanlar sağlık problemlerini samsun da gidermeye çalışıyor il merkezinde gece enjeksiyon yapacak bir kurum bile yok ilin en büyük sorunu sağlık mutlaka çözüm bulunmalı...

5. Yorum: 1. yorumcuya 26 08 2014 20:58
boyabat devlet hastanesinin boş olan katına gerekli malzemeler 2013 yılında alınarak fizik tedavi servisi olarak hizmete açılmıştır. yeni açılacak birimler için gerçekten kapalı alan sıkıntısı yaşanmaktadır. emeği geçen herkezden allah razı olsun.

4. Yorum: taşralı 26 08 2014 19:16
1.yorumcu (devlet baba) yenilik her zaman iyidir. köstek olmayalım. destek olalım.

3. Yorum: vitrin 26 08 2014 17:46
boyabat devlet hastanesinin şu anda ne kadarı kullanılıyor?hastanede bütün cihazlar var mı ,yoksa vatandaş sağa sola sevk mi ediliyor?her şeyden önemlisi tüm branşlarda yeterli doktor var mı?eğer bunlara evet diyorsanız,acaba boyabat'tan hergün onlarca hasta kastamonu'ya ,bafra'ya neden gidiyor?vitrin yapıp vatandaşı saf yerine koymayın.yeni hastane yapacaksın,ama içi boş olacak.hatta bir kısmı kullanılmayıp,çürüyüp gidecek,ve devletin paraları heba olup gidecek.yazık,çok yazık.

2. Yorum: boyabatlı 26 08 2014 17:36
sen hastanede gerekli branşlarda doktor bulunduramazken ve boş hastahane orada duduken boş bina yap, bunun bir tek amacı vardır. adı da olsa olsa rant tır.örneğin diş filmi için 84 km uzaklıkta bir yere sevk edil, bunun adıda durmak yok yola devamdır.

1. Yorum: devlet baba 26 08 2014 17:10
yahu bu devletin parası bu kadar çokmu. boyabat devlet hastanesinin hali hazırda 1 katı kullanılmıyorken yeni hastaneye ne gerek var.onun yerine başka bir yatırım yapın.bizim vergilerimizi akıllıca kullanın.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44009


Tasarım:DtGaNi