Yayın Tarihi:30 08 2014 23:10(2670)

 

İlçe Kaymakamı Bozdemir’den Gençlik Merkezi basın açıklaması

İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve beraberindeki heyet, yapım çalışmalarına başlanan Boyabat Gençlik Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma yetkilileri ile bir süre görüşen İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İncelemeler sonrasında yapılan basın toplantısında ilk sözü alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, “ Gençlik Merkezimiz 2 kat olarak inşa edilecektir. 980 bin TL. ihale bedeli ile yüklenici firma yapım ihalesini almış ve çalışmalara başlamıştır. 671 m2 inşaat alanında sahip bir proje. Gençlik Merkezi içersinde idari ofis, halk oyunları salonu, bilgisayar, müzik, derslikler, kütüphane, öğretmenler odası, resim ve plastik sanatlar işliği, el işi işliği, elektrik odası,kamera kumanda odası, zeka oyunları odası ve teras katından oluşan  kompleks şeklinde bir merkezimiz inşa ediliyor. İnşaatımızı 2015 Şubat ayında, teslim almayı bekliyoruz. Gençlik Merkezimiz Okullar bölgesinde olup ilçemizin çok önemli bir ihtiyacını kapatacaktır” diye açıklamada bulundu.

İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir ise yapmış olduğu basın açıklamasında, " Gençlik Merkezimizin ihale bedeli dahil maliyeti Bir Milyon 300 Bin lira cıvarında olacaktır. İlçemiz için önemli ve büyük bir yatırımdır. Gençlik Merkezi, gençlerin boş zamanlarını değerlendirebileceği, bir takım beceriler kazanabileceği, kahvehane ve internetkafelere alternatif olarak kurulan bir projedir. Gençler burada halk oyunları öğrenip oynayacak, el becerilerini geliştirecek, derslerine çalışacak, santraç oynayacaklar, müzik dinleyip film izleyecekler. Yakında Eski Halı Saha'nın olduğu yerde Kültür Merkezi'nin de temeli atılacaktır. Bu projeler gençleri sokaktan kurtaracak bir projelerdir.

Bu yatırım için Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger'e, bu ödeneği çıkartan ve yatırım proğramına aldırtan ve bizzat takip eden Sayın Milletvekilimiz Mehmet Ersoy'a, arsanın Gençlik Merkezi'ne tahsisini sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine, imar planının gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı'ya, İl ve İlçe Gençlik ve Spor müdürlerimize ve emeği geçen herkeze teşekkür ediyoruz. Bu yatırımın ilçemiz gençliğine ve Boyabat'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Hükümet destekli projeleri içerisinde “Boyabat Gençlik Merkezine” de yer veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise, bu projelerin hayata geçirilmesinde ve Yeni Türkiye’nin inşasında emek sahibi olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize hayırlı olsun diyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah bizlere yakışır bir şekilde hizmet ederler. Dün, Cumhurbaşkanımız yeni Türkiye vurgusu yaptı. İnşallah biz de Yeni Türkiye'nin Yeni Boyabat'ında Gençlik Merkezleri olan, Kültür Sarayları olan, okul ve yurt proplemi olmayan, caddeleri sokaklarıyla,Boyabat'ımızın  mimarisine yakışır bir şehir için Milletvekilimizle, Valimizle, Kaymakamımızla, ilçe müdürlerimizle birlikte yeni bir Boyabat için çalışacağız. Vadettiğimiz projelerimizi de bir bir gerçekleştireceğiz. Gençlik Merkezimiz hayırlı ve uğurlu olsun " diye konuştu.

13 Ağustos 2014’te inşaatına başlanan Boyabat Gençlik Merkezi’nin 2015 yılı Şubat ayında tamamlanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilmesi bekleniyor.


 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

406392


Tasarım:DtGaNi