Yayın Tarihi:01 09 2014 17:10(1432)

BOY-DER Piknik ve Yaz Şenliğine Davet Ediyor

Kısa adı BOY-DER olan ve 1968'den beri, Ankara'da faaliyetlerine devam eden Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği, 2014 yılının son büyük etkinliği olarak, 07 Eylül 2014 Pazar günü piknik ve yaz şenliği düzenledi.

Programın içeriği ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan başkan Süleyman Aşçı, 2014 yılının son büyük organizasyonunu 7 Eylül 2014 Pazar günü Bağlum mevkii, Kılıçlar Ormanı'nda gerçekleştireceğiz, program için arkadaşlarımızla birlikte hummalı bir çalışma yaptıklarını belirten başkan Aşçı hemşehrilerimiz 2014 yılının stresini bu programda atacaklarına inandıklarını belirtti. Yöresel davul zurna ekibimiz, sürpriz sanatçılar, çekilişler, çocuklarımıza yönelik çeşitli yarışmalar olacağını ifade eden Süleyman Aşçı yılın son etkinliğinde hemşehrilerimizle aile ortamında kaynaşmak istediklerini bunun için uzaktan ve yakından programa hemşehrilerimizi aileleri eş dost akrabaları ile beklediklerini ifade etti.

Başkan Süleyman Aşçı ''Derneğimize üye olan yada olamayan tüm hemşehrilerimiz ailecek davetlemizdir .'' dedi.

Süleyman Aşçı
Başkan

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

411378


Tasarım:DtGaNi