Yayın Tarihi:01 09 2014 17:59(1753)

4 gün az geldi, Ahşap Fuarı sona erdi

28 Ağustos Perşembe günü açılan 4. Kastamonu Ahşap Fuarı dün sona erdi. Açılışında Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak'ın da yer aldığı bu yılki Ahşap Fuarı'na Türkiye İhracaatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Mobilya Sanayiciler Derneği Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı ve bazı yöneticileri, Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Vedat Büyükgöl Ciğerli ve 7 kişilik ekibi, Ankara, İstanbul, Tokat, Antalya ve Bursa inegöl başta olmak üzere mobilya sektöründen işadamları, Boyabat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Murat Yükselecek ve heyeti başta olmak üzere ahşapla ilgilenen çok sayıda kişi gezdi.

Fuara ilgi hafta sonu ise beklendiği gibi yüksek oldu.

Fuar için şehrimize gelen Boyabat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Murat Yükselecek görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Kastamonu'ya Ahşap Fuarı nedeniyle ilk kez ekibimle birlikte geldik ve yapılan ahşap ürünlerinden de çok etkilendik. Kastamonu'da ahşap işi büyük ivme kazanacağı şimdiden anlaşılıyor, bu sektörün yeni projelerle daha da çok zenginleştirilerek geliştirilmesi lazım, ben ve arkadaşlarım ahşap ürünlerine hayran kaldık, bizde bundan sonra Kastamonu ahşabından yararlanmak istiyoruz, emeği geçenlere ve bizi canı gönülden ağırlayanlara da teşekkür ediyoruz" dedi.

Tosya Sedef Ahşap Orman Ürünleri sahipleri Mehmet Taşgın ve İsmail Koçkan'da, "Fuar alanında büyük bir yerde ürünlerimizden bazılarını da sergileme imkanı bulduk. Kapı üzerine yüzlerce çeşidimiz mevcut, biz bu fuarda bazılarını sergiledik, tüm çeşitleri sergilememize de imkan yok, ürünlerimiz gelen konuklarca da çok beğenildi, gelen konuklardan siparişler de aldık" diye konuştu.

Kastamonu Ağaç İşleri ve Marangozlar Odası Başkanı Ergün Can ise, "Bazı ürünlerini fuar alanında sattıklarını ve yeni de siparişler aldıklarını da söyleyerek, bizden acele bazı ürünleri de yapıp teslim etmemiz istendi, biz de elimizden geleni bu alanda yapmak için çalışacağız. Ahşap Kastamonu için çok önemli, bu işi daha da geliştirerek ve her sene de çıtayı da yükselterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. Fuarı gezen vatandaşlar aylarca emek verilen fuarın süresinin çok az olduğunu belirtip, en az bir hafta olması gerektiğini söylediler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

29185


Tasarım:DtGaNi