Yayın Tarihi:02 09 2014 08:00(1370)


ERSOY'dan Ek Ödenek Müjdesi

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY bu akşam (1 Eylül) saat 21:00 dolaylarında yapmış olduğu bir açıklamada Sinop İl Özel İdaresine Maliye Bakanlığınca 4 Milyon TL ek ödenek aktarıldığını belirtti.

Ödeneğin ağırlıklı olarak köylerin hizmet ihtiyaçlarında kullanılacağını ifade eden ERSOY açıklamasında:"Değerli Hemşehrilerim,Köy yollarımız başta olmak üzere ağırlıklı olarak köylerimizin hizmet ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Sinop Il Özel Idaresine Maliye Bakalığınca dört milyon lira ek ödenek aktarılmıştır..Başta Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, ödeneklerin amacına uygun kullanılması için gayret gösterecek olan, Il Valimize, Kaymakamlarımıza, Il Genel Meclisi Üyelerimize, Il Özel Idaresi görevlilerine ve Köy muhtarlarımıza başarılar dilerim..Daha iyi daha güzel hizmetler için durmak yok yola devam İnşaallah..." dedi.



Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: fatma57 02 09 2014 18:42
umarım bu ödenekler boyabat'ın unutulmuş yayla köylerinin yol yapımında kullanılır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51723


Tasarım:DtGaNi