Yayın Tarihi:15 09 2014 17:37(1616)

 

Başkan Çakıcı Yeni Eğitim Öğretim
Yılını kutladı

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı sebebiyle bir kutlama mesajı  yayımladı.

Başkan Çakıcı yayımladığı mesajda, Türkiye gündeminin en önemli meselelerinden birinin genç dimağların geleceğe hazırlanması adına Eğitim olduğunu belirtti.

Başkan Çakıcı'nın mesajı

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılında ülkemizin aydınlık yarınları olan çocuklarımızın bilgi sahibi olmak adına ilim irfan ile buluşmasına, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Yeni Türkiye’nin inşası noktasında kendilerini geleceğe hazırlamak için başlangıç yaptıkları eğitim kurumlarında vermiş oldukları çabaya şahit olacağız. Milletin adamlarının yetiştiği eğitim kurumları, her türlü teknik donanıma sahip olarak donatılmış ve eğitimde yapılan hamleler ülkemiz adına umut verici ve sevindiricidir.

Belediye olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın temeli sağlam, ufku geniş, ileriyi görebilen bireyler olabilmesi için üzerimize düşen sorumluğu yerine getireceğiz. Hem okul çevre düzenlemeleri hem de öğrencilerimize eğitim desteklerimizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2014–2015 Eğitim Ve Öğretim Yılının başarılı geçmesini diler, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni eder selam ve saygılarımı sunarım.

Şefik ÇAKICI
Belediye Başkanı

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: hüseyin cömert 15 09 2014 23:58
ya arkadaşlar bunlar yeni türkiye diye diye tc nin adını yeni türkiye diye mi değiştirecekler....ey çocuklar sakın alet olmayın böyle sivri fikirlilere.sizler tc nin bireyisiniz,kurucusuda atatürk,ben kargadan başka kuş tanımam...... şefik çakıcı....51 hüseyini hepimiz tanıyoruz.arasıra şu sözleri sarfeder''buldun küçük çocukları döversin tabi,hadi benide dövsene''der.bende diyorum ki buldun çocukları çekersin nutku.bizede gelince ne hikmetse nutkun kesiliyor sesin soluğun çıkmıyor.yap bir halk toplantısı..bekliyorum...
....

1. Yorum: yeni türkiye... 15 09 2014 18:55
bir kaplumbağa hikayesi vardır.kaplumbağa bir gün merak etmiş ve kendi kendine demiş ki"yıllarca kutu gibi bir şeyin içinde yaşıyorum,beni her türlü tehlikelerden koruyan bu şeyin ne olduğunu anlamak için içinden çıkayım ve ne olduğunu göreyim"demiş. çıkmış ve görmüş fakat hiç beğenmemiş! yıllarca ben bunun içinde mi yaşıyordum diye de hayıflanmış! hikaye bu ya bir daha içerisine girememiş ve bir gün bir av hayvanına av olmuş!
tarihten silinme noktasına gelinmiş bir imparatorluğun külleri yeniden alevlenmiş ve bir devlet kurulmuş! bir dönem yönetime kul olan kişiler artık özgür bireyler olmuş, ve zamanla ülkenin her noktasında oturan kişiler devletin en üst noktalarında yönetici olabilmişlerdir.
şimdi yeni bir moda söylem var "yeni türkiye" siyaset bu! en üst noktadan söylenince bu yolda siyaset yapanlarda aynı söylemlerde bulunacaklardır.
şimdilik yeni türkiye diyorlar da, esas demek istedikleri galiba "yeni osmanlı" olmalı!!! ah kaplumbağa ah!...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31405


Tasarım:DtGaNi