Yayın Tarihi:22 10 2014 00:22(2591)


Stant açanlara plaket takdim etti

Belediye Başkan ı Şefik Çakıcı, Boyabat Tarım, Tanıtım ve Kültür Fuarında stant açan firma sahiplerine ve kişilere plaket takdim etti.

Boyabat Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen Boyabat Tarım, Tanıtım ve Kültür Fuarı sona erdi.

4 gün süren fuarı binlerce kişinin ziyaret ettiği açıklanırken, fuarın son gününde stant açarak katılım sağlayanlara plaket takdim edildi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Bu yıl 1. Si düzenlenen Boyabat Tarım, Tanıtım ve Kültür Fuarının açılışını 17 Ekim Cuma günü yaptıklarını hatırlattı. Fuarda toplam 23 adet stant açıldığını belirten Başkan Çakıcı, stantlarımızı 4 gün boyunca binlerce kişi ziyare etti. Stant açan firma yetkililierine sağlamış oldukları katkılar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: hüseyin cömert 23 10 2014 00:14
ya arkadaşlar yorumun birinde ye kürküm ye demiştim,birileride beni mahkemeye vermiş...o vatandaşa buradan sesleniyorum.ihalede ormanı .............benmiyim.belediyede .....................yaparak 100/100 ............................. ben miyim.kardeşim hüsnü cömerte giderek yalvarıp ....................... eden benmiyim.panayırda iş yeri sahiplerinden ........................................para tahsilatı yapan ben miyim.................................sağlayan benmiyim. bu konular hakkında 10 güne kadar hodri meydan yapacağım .cesareti olan karşıma çıkar.el mi yaman bey mi yaman kararı halk verecek.o zatı muhteremi bahsettiğim suçlardan ötürü bugün mahkemeye veriyorum.adalet mülkün temelidir.

2. Yorum: cura 22 10 2014 15:19
isa abinin şefik başkan'ın yanına sokulma çabasına hayran kaldım, abi bütün fotolarda yanında çıkmak için bir çaban var ne iş...

1. Yorum: hüseyin cömert 22 10 2014 06:14
bu stant konusunda halkı biraz aydınlatacak yetkili yok mu....buralar ihale ile mi verildi veya bu konuda duyuru yapıldımı. veya buralardan ücret alınmadımı,veya bu etkinliklere sponsor olanlar mı oldu. stant yetkililerine baktığım zaman 41 kere manşallah diyorum.bizim sabri erbey, bizim yaylaoğlu,bizim şekerci irfan,bizim toksoy,bizim çakır un,bizim meclis üyesi isa vs.vs.vs. manşallah hepsi bizim boyabatlı vatandaş.seneye ölmesek bende bi stant kiralayım bayrı.ne mi yapacağım benim mesleğimde dericilik...koyun,keçi ve büyükbaş hayvan derilerini teşhir ederim.bunlardan neler oluyor halka bilgi veririm deriden olan mamulleri sergilerim.verirmi banada acaba belediye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384935


Tasarım:DtGaNi