Yayın Tarihi:22 10 2014 16:49(4478)

Boyabat Güreş Ağası Recep Dursun Oldu

İşadamı Hemşehrimiz Yukarı Seyircek Köyünden Recep Dursun açık artırma sonunda 25 bin TL'ye Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin yeni ağası oldu.

Boyabat Tarım Tanıtım ve Kültür Fuarı etkinliklerinde Yağlı Güreşlerinin 1.' İncisi yapılan ağalık seçiminde 2 aday arasında yapılan açık artırmada 25 bin TL ile en yüksek bedeli veren Hemşehrimiz İş Adamı Recep Dursun, gelecek seneki güreş ağası oldu.

Boyabatlılar gelecek yılın ağası Recep Dursun’u, er meydanında omuzlarda taşıyarak sevinç gösterileri yaptı.

Koç Ağalığında ise Boyabat'lı Genç İşadamı Abdullah Kozanoğlu aldı.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: hüseyin cömert 23 10 2014 19:52
hakbal'a....yazmış olduğum yorumun 10/1 yayımlanmış.sayın hakkı bey yorumu keserek kuşa cevirmiş.içeriği orada yazıyordu.güreşe gelince o söyleyenlerin acaba hangisi kırkpınara gitmişte güreş seyretmiş veya kırkpınar ile bu güreşi kıyaslıyor.hakbal sana gelince yorumların ile bazı birşeyleri kaynaştırmaya uğraşıyorsun ama nafile peşindeyim.şu ....................................................anlatıver.2011 veya 2012 döneminde boyabata dikilen çiçek miktarı ..................................................... öyle gösteriyor........................................................hakbal bırak fuat avniyi falan balını satmaya bak emi kardeşim..yoksa.......

3. Yorum: hakbal 23 10 2014 13:55
rerceb abiye yakışmış ağalaık helal olsun yanlız eskiden güreş ağaları sadece yelek ve festen ibaret değil daha görkemli elbiselerle saha ya inerdi bu sayede halk ağayla fotoraf yarışına girerdi herhalde havanın soğukluğundan yada 10 yıldır yapılmadığı için acemilikten diyelim inşallah birdahakş sene daha güzel olacak

haa bir de kırkpınardan sonra en güzel saha ve organizasyon olduğu bütün pehlivanlar ve seyirciler tarafından söylenöiştir.

zaten şurdanda anlaşılmıyormu boyabatın fuatavnisi dahi sonra çıkar kokusu diyor birşeybulamamış

2. Yorum: hüseyin cömert 23 10 2014 02:22
yakında kokusu çıkar,söylemedi demeyin.

1. Yorum: halk tanesi 22 10 2014 20:34
son yıllarda gördüğümüz en çekişmeli ağalık yarışıydı
tebrikler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384092


Tasarım:DtGaNi