Yayın Tarihi:22 10 2014 21:48(2083)



Başkan Çakıcı’ya geleneksel
Kırgız giysisi hediye ettiler

Kırgızistan’da eğitim veren Osh State Devlet Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Timur Israılov, Mırlan Asanov, Azıza Kurmanbekova ve Kurmanbek Ismanalıev’den oluşan heyet, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Sekreteri Ahmet Çeltikçi ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Buket Bora ile birlikte Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde eğitim vermek üzere ilçemize gelen Kırgızistan Osh State Üniversitesi öğretim üyeleri Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’dan ilçemizin doğal güzellikleri ve tarihi hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya Geleneksel Kırgız giysisi hediye eden heyet, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptılar.

“İki devlet tek millet, tek yüreğiz” diyen Şefik Çakıcı, “Kırgızistan’lı kardeşlerimizin bizleri canı gönülden sevdiğini biliyoruz. Kendileri  ile kardeşlik duygularımız var, gönül birliğimiz var. Ziyaretlerinden son derece memnun oldum. Bu ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kırgızistan’lı eğitimciler başkanlık makamında gerçekleşen görüşme sonrasında, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın rehberliğinde Boyabat’ı gezdiler.




Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yorumcu 23 10 2014 17:04
sayın cömert ....................,eleştireceğine sürekli, yol göster,......................................................,o ilçede herkes konuşur,birtek sen konuşamazsın,......................................................................................................................................................................................................................

1. Yorum: hüseyin cömert 23 10 2014 00:27
ya arkadaşlar şu şefik çakıcının değerini dünya anladı tek ben anlayamadım.kıymetli misafirler...bizde bir atasözü vardır''davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş''hatırlatayım dedim..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15050


Tasarım:DtGaNi