Yayın Tarihi:24 10 2014 20:37(1568)

SGK'da İl-İlçe İdare Kurullarına Video Konferans

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde İl ve İlçe idare kurullarında görev yapan personele 23.10.2014 tarihinde videokonferans usûlüyle eğitim verildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı’nca düzenlenen ve 81 İl Müdürlüğümüzün ortaklaşa katılımı ile gerçekleşen videokonferans öncesinde; İl Müdürü Yaşar YILMAZ, eğitime katılan personele yönelik olarak yaptığı konuşmada;

Kurumumuzda 81 il müdürlüğünün katılımı ile bu tür videokonferans eğitimlerinin sıklıkla yapıldığını, Vatandaşlarımızın mağduriyetinin azaltılmasına yönelik olarak; Kurumumuz ile il ve ilçe idare kurulları arasında gerçekleşen bürokratik işlemlerin azaltılması ve kolaylaştırılması için bu eğitimin elzem görüldüğünü, her konuda olduğu gibi bu konuda da Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için Kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte dayanışma ve işbirliği içinde çalışmaya devam edileceğini beyan etti.

İl ve ilçe idare kurullarınca, 5434 Sayılı Kanuna tabi Emekli Sandığı iştirakçilerinin ana ve babalarına yönelik olarak düzenlenen muhtaçlık belgelerinin hazırlanma usûl ve esasları ile yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik tedbirler konusunda Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda verilen eğitime; İl İdare Kurulu Müdürü Yaşar ÇAVDAR, Durağan İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa GÜLTEKİN, Erfelek İlçe Yazı İşleri Müdürü Beyhan BAŞKAN ŞEN, Boyabat İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali ERSOY, Türkeli İlçe Yazı İşleri Müdürü Erdal ÇALIŞKAN, Ayancık İlçe Yazı İşleri Müdürü Erdoğan KILIÇ ve ilgili personel katıldı.

Yaşar YILMAZ
Sosyal Güvenlik İl Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52967


Tasarım:DtGaNi