Yayın Tarihi:25 10 2014 00:21(1332)

Dualar Nermin Erbakan İçin

Milli Görüş lideri, Prof Dr. Necmettin Erbakan'ın muhterem eşi, Hatice Nermin Erbakan'ı vefatının 9. yılında rahmetle anıyoruz.

Saadet Partisi
Boyabat İlçe Başkanlığı

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: evet 26 10 2014 00:33
evet avrupa birliğine evet diyenleri vs yazmayayım hocam görse bir şeyler derdi.unutmayalım ki hocamıda bu sistem yetiştirdi.okuttu.şimdi bir hoca çıkacaracakmı özel üniversiteler

3. Yorum: ahali 25 10 2014 13:38
ruhu şad mekanı cennet our inşallahtüm erbakan ailesi ve milli görüşçülerin tekrardan başı sağolssun ülke için kendini adayan merhum erbakan hocayadaallahh rahmet eylesin bütün milli görüşçülerede selam ve sevgilierimle ve diyorumki hala partisinde hizmet etmeye adamış arkadaş kendinizi menfaatiniz gereğide olsa parti ve teşkilatlarınızı hala sahiplendiniz için helal olsun size tebrik ve teşekkür ediyorum

2. Yorum: dindar nesil 25 10 2014 02:53
bazıları ülkenin bugünkü konjonktürel durumundan dolayı öyle görünüyor olsa da, mutlaka samimi dindarların da olduğu milli-manevi değerlere saygılı ve bağlı nesillerin yetişiyor olmasında, halkın gelenekleri ile yoğrularak yetişen kişilerin söz ve yetki sahibi olduğu, geçmişi ve dini ile kavga etmeyen yöneticiler tarafından idare edildiğimiz bugünleri görmemizin en büyük mimarı rahmetli erbakan hocamız ve muhterem ailesine c.allahtan rahmet ve topraklarının bol olmasını dilerim.

1. Yorum: bakış 25 10 2014 02:43
başta erbakan ailesi olmak üzere ebediyete intikal eden milli görüşçülerin, milliyetçilerin ve tüm müslümanların mekanları cennet olsun (amin !)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

403908


Tasarım:DtGaNi