Yayın Tarihi:21 11 2014 18:06(4671)

Ağaç Katliamı Park

Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: vatandaş 24 11 2014 06:30
ya nasıl bir zihniyete sahipsin sen arkadaş yazık günah ya senin yaptığın ibadet bile kabul değil ne akla hizmet ediyorsunuz o ağaçlar kesilirmi ya hangi devirde yaşıyorsunuz siz resmen katliam ya yazık günah o ağaçlar ne emeklerle yetişti kimbilir kimlerin emeği vardı yeşillik kesilirmi ya yazıklar olsun allah .............. versin

13. Yorum: sanayici 24 11 2014 01:12
akp yaparsa en iyisini yapar

12. Yorum: 6.yorumcuya 23 11 2014 00:38
ben de üzülüp duruyordum,bizim vatandaş niye olaya müdahale etmiyor diye.hemen cevabı vermişsin.ağaçların yenisi dikilir demişsin de ,acaba kaç yıl sonra o ağaçlar yetişecek.senin mukavelen mi var,o ağaçları görebilecek misin?madem ağaçlar kesildi ben de o parka bir helikopter istiyorum.haaa bir de vatandaş millete sen kimsin ki diyorsun.benden sana tavsiye ne olursa olsun insanları aşağılayıp hor görme.bu dünyanın üstü olduğu gibi altı da var.hesapta zorlanmayalım.

11. Yorum: berg 22 11 2014 21:27
kaatiller,görgüsüz ve cahil kravatlı vandal yobazlar.allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!

10. Yorum: lanetolsun 22 11 2014 00:43
hani dizide diyordu ya lanet olsun içimdeki insan sevgisine diye.nedense bu haberde akp yatfasının birden insan sevgisi tavan yapmış ağaç sevgisi ise yerlerde sürünüyor.kurşun asker tiplere soruyorum bu zamandır kaç ağaç devrildide parklarda adam oldu.tamam doğal afet olur yıldırım düşer ağaç hasar görür güvenlik nedeniyle kesilir.görüyoruzki kesilen ağaçların köklerinde hiç çürük yok.bu ağaç kesen parti taraftarlarının mantığna göre şöyle yapalım bütün ağaçları keselim trafiğe ağaç çıkarmayalım hepsi tehlike içeriyor.kahrolsun kristof kolomp ve macellan onlarda müslüman olduklarını açıklasalardı eyiydi.

9. Yorum: murat 21 11 2014 23:12
adamların yeşil nefreti fıtratlarında var. onlar için tek ve en önemli yeşil dolar yeşili. gerisi onlar için teferruat. kesinlikle bu parkta da bir rant peşindelerdir.

8. Yorum: sen olsan 21 11 2014 21:55
evet sen olsan o parkta mis gibi sıcacık çayını yudumlasan yemyeşil ve sakin parkın tam ortasında sonra bir rüzgaz çıksa ve aman allahım o ne bir çam agacı devriliverse tepene ve ölümden belki 1 sn farkla kurtulsan acaba bu sefer ne derdiniz??????? durun ben söyleyeyim nerde belediye kardeşim bu agaçların devrilecegi belliydi zaten neden zamanında kesmediler nerde bu yetkililer belediye uyuyormu falan iş te bundan diyorum biraz empati yapın arkadaş yok biz yapmayız derseniz de siz bilirsiniz

7. Yorum: vatandaş. 21 11 2014 21:18
bu vesile ile bende son zamanlarda dikkatimi çeken bi olaydan bahsedim memlekette kaldırım istilası moda olmaya başladı bazı yerlerdede marifetmiş gibi kamu yararına olan kaldırımler sabit bi şekilde kapatılarak esnaflar tarafından istila edilmektedir ve buna belediye göz göre müsaade ediyo... bu konu ivedilikle ele alınmalı kaldırımlar vatandaşın yararına bırakılmalı... eyy yetkililer size sesleniyorum bırakın oy kaygısını bişeyleri düzene koyunn.............. kldırımlardan o çatıları sötürünn... illa vatandaşın şikayetmi etmesi lazım birilerinii...

6. Yorum: vatandaş 21 11 2014 21:13
haha bir de araç çürümüş mazeretini kabul etmiyoruz yazmışlar siz kimsiniz ki kabul etmiyorsunuz ağaçlar çok eski ağaç birini öldürse belediye suçlu diye bağırırsınız kesilsin yenileri ekilir daha iyi..

5. Yorum: yeniakp 21 11 2014 20:43
akp nin bir adı daha oldu ağaç kesen parti

4. Yorum: çoraklar 21 11 2014 19:22
eski çamların yerine eğer daha kaliteli selvi, çınar , mavi çam felan dikilecekse iyi olur doğrusu.olaya bilimsel yaklaşmakda lazım. tehlike arz eden ve eğrilik - büğrülüğüyle görüntü kirliliği yaratan ağaçlar kesilir tabiki.bu manada gövde düzgünlüğü iyi olan kolay yetiştirilebilir türlerle bu çam ağaçları zaman içinde transforme edilebilinir.

3. Yorum: bir bilen 21 11 2014 19:19
o parktaki ağaçlar kesilsin yoksa birgün öleceğiz dye kim feryat ediyordu?? güpegündüz millet kahvasini çayını yudumlarken ağacın birisi göçtü nerede belediye dediler. şimdide yamuk yumuk yükselen çürüyen ağaçları kesmeye itirazınız nedir?

2. Yorum: ahmet demir 21 11 2014 18:41
yazıklar olsun sana şefik çakıcı denen adam,sen 8 aydır belediye başkanı olarak halkın lehine elle tutulur gözle görülür ne yaptın? koskoca bir hiç,geleni gideni,gördüğünü kucaklamadan baska,yaptığın iş 50 yıllık ağaçları yok etmekişallah siyasi akıbetin o ağaçlar gibi olur?

1. Yorum: jonturk 21 11 2014 18:37
bu ağaçların kesilmesinde kimin zerre kadar payı varsa allah bin türlü belasını versin. kutlu cuma sabahı yapılan bedduaları rabbim kabul etsin inşallah. yeşil düşmanı mirasyediler...boyabat halkı da ağacına sahip çıkmasın, mantar peşinde koşşun...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

27862


Tasarım:DtGaNi