Yayın Tarihi:21 11 2014 19:35(4358)

Başkan Çakıcı, Muhtarlarla bir araya geldi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

20 Kasım Perşembe günü Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıya, Kumluk Mahallesi Muhtarı Tufan Şimşek, Çamlıca Mahalle Muhtarı Turan Türkmen, Gökdere Mahalle Muhtarı Mahmut Çelebi, Zincirlikuyu Mahalle Muhtarı Şadan Örs, Camikebir Mahallesi Muhtarı Niyazi Öztürk, Yıldız Mahallesi Muhtarı Sedat Avcı, Kemaldede Mahallesi Muhtarı Osman Demir , Esentepe Mahalle Muhtarı İsmet Taşgın, Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Güngör, BOSKİ Müdürü Remzi Çetinkaya, Çevre ve Park Bahçeler Müdürü Vedat Özaslan katıldı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçemizdeki sekiz Mahalle Muhtarı ile yaptığı toplantıda, muhtarlarımızın kendilerinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Toplantıda istek ve önerilerini alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Başkan Çakıcı, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını, muhtarlarımız mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorunların daha kolay, daha çabuk çözüleceğini dile getirdi.

Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını hatırlatan Başkan Çakıcı, Belediye kaynaklarını önceden hizmet içini israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak, ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını bunda da kazanın Boyabat olacağını söyledi. Bu anlamda her ay bir araya geleceklerini yerel yönetimin amacı doğrultusunda halkımıza birlikte hizmet edeceklerinin önemini vurguladı.

Başkan Çakıcı son olarak, “Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: alezi rüzgarı 24 11 2014 00:42
büyük umutlarla seçtiğimiz ve mutlak başaracağına inancımız tam olan sevgili başkanımıza güvenimiz sonsuzdur.fakat şu hayali örnekler gibi:otobüs muavininden pilot,kantinciden okul müdürü olmayacağına göre.başarıya ulaşmak için çalışmak gerekiyorsa,halkın hedef kitlesi olan;temizlik,su,fen,itfa
iye yetkililerin yetersizliliği sizi olumsuzluğa sürüklemektedir.özellikle
de temizlik işleri...!

8. Yorum: evet 23 11 2014 19:17
muhtar lakaplı kişi umarım muhtar değilsindir. söylenmesi gereken yerde söylemiyorsun burada yazmışsın.

7. Yorum: muhtar 23 11 2014 02:18
başkanla yapılacak yıkılacak her türlü konusmalrımızı yaptık allah nasip ederse hepsi yerine gelecek adamın yolunu keskemeye kalmayın arkdaşlar birz sabir herşey birden olmaz adam elinden geldıgınce belediyecılıgı ögrenmeye calısıyor inanıyorum yapacaktır buradan başkanada söyleyeceklerım başkanım müdürün amirin calışmadıgı sürece sen hic bişey yapamazsın yapacagın bi tek şey var müdürüne amirine muhtarların aradıgı zaman elinden geldiklerince işlerini yapmaları ben muhtar olarak kendim icin istemiyorum mahallem icin ve boyabat icin saygılar

6. Yorum: çamlıcalı 22 11 2014 22:44
çamlıcanın arka mahallesinde bebek arabası ile bir bayan yürüyemiyor.yerde o kadar oyuk varki küçük bir çocuk nerde ise içine düşecek.parke döşenmesi lazım oralara .ama bildirecek yada bu mahalleri gezecek yetkili varsa.nerdeee

5. Yorum: hüseyin cömart beyin hayr ... 22 11 2014 08:17
hüseyin ağbi sana bir tüyo vereceğim bu haberin peşini bırakma.40 projeden biri nayvan barınağıydı sanırım.gel gör ki ortada ne sarınak var nede bir başlangıç.mübarek cuma günü personele kim git köpek vur demiş ve sonrasında ne olmuş.haberin peşini bırakma saygılar ağbi...

4. Yorum: alp girgin 22 11 2014 05:16
hüseyin bey;başkan belediye personeline 40 bin tl dağıttı diyorsun.bu paradan memurlara (57 memur) verilmemiş,işçiye ve şirket elamanlarına verilmiş!bilginize.

3. Yorum: kaan tan 22 11 2014 05:11
sn.başkan,ben size şunu söylemek istiyorum;1)her birimin özelliklede temizlik-su-altyapı sorumluları branşlı elaman (çevre müh-makine müh.peyzaj müh.) olması gerekir.örneğin atakum bl.sitesine bakınız.bu şekildeki oluşmuş,kısa zamandada blediyenin sorunlarını halletmişler.2)her mahalleye 2-3 zabıta görevlendirilip günlük formatlar tutturularak iyi sonuçlar alınır.3)ilgili birim amirleri işlerine iyi adapte olurlarsa,iyi programlar yaparlarsa size şikayetler gelmez.ama neyazıkki,atamış olduğun kişilerde bu özellikler yok!

2. Yorum: boyabatlı 22 11 2014 01:17
burdan soruyorum bu yeni mahallenin muhtarıda hazır oradayken bu bağlardaki çamurlu yollarımı konuştunuz yoksa alınmayan çöplerimi...
herkes kafasına göre ot,çöp yakıyor gündüz vakti,köpeklerden geçilmiyor,tavuk,inek vs.her şey var bunları tartıştınızmı acaba ben bu mahallenin sakini olarak mahalleli ile tek tek görüşüp buranın alibeyli köyüne bağlanmasını isteyeceğim bence daha iyi olacağını düşünüyorum.
köy bile bu mahalleden daha fazla hizmet alıyor..buradan boyabat gazetesine de sesleniyorum bence bu mevkininde haberini yapın...

1. Yorum: hüseyin cömert 21 11 2014 22:42
şefik çakıcı....muhtarları toplamaya gerek yoktu.zira boyabat gazetesinde iki günde bir bir mahalleye ait görüntüleri gördük.kusura bakma her taraf b...getiriyor.hele evinin karşısındaki derenin yanından kokudan geçilmiyor.çoğu yerde çöp bidonları külüstüre dönmüş.pazar yokuşundaki o rezillik ne..çöplüğün oradan geçenlere allah sabır versin.adeta sinek çiftliği.yolun iki tarafıda rezillik.kenar mahalleler allaha emanet.belediyenin gelirlerini israf etmeden kullanacağız diyorsun.panayırın hasılatı olan 250 milyar nerede... anlatki halka israf mı değilmi biz karar verelim.daha gelesiye ilk meclis toplantısın da mehmet ermişin pisliklerini ört bas ettiniz.şu 8 ay içerisinde kaç defa yolculuk yaptınız.yerine bakan vekiller günlük 200 tl alıyor.panayırda belediye personel başına 200 tl vermişsiniz bu rakam yaklaşık 40 milyar tl civarında.bu konuda meclis kararınız varmı.beldiyenin yerine ne kadar kira veriyorsunuz.özel araçlara ne kadar günlük veriyorsunuz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

405741


Tasarım:DtGaNi