Yayın Tarihi:25 11 2014 08:29(5888)


İnönü İlköğretim Okulunda 24 Kasım Bir Başka Kutlandı

İnönü İlköğretim Okulunda 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Öğrencileri, okulda görev yapan öğretmenlerinin yerine geçerek öğretmen olarak giymiş olduğu kostümlerle, hazırlamış olduğu etkinliği sundu.

3 G sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Güliz İncekara, 4 A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Songül Gültekin’in eşliğinde hazırlamış oldukları 24 Kasım Öğretmenler günü programı öğrenci ve velilerinden büyük alkış topladı.

Öğrenci velileri çocuklarının hazırlamış oldukları bu renkli gösterileri beğenerek izlediler. Veliler önce çocuklarının, sonra bu programın hazırlanmasında büyük emekleri olan, başta 4 A Sınıfı öğretmeni Songül Gültekin, 3 G Sınıfı Öğretmeni Güliz İncekara, Okul Müdürü Osman Özkan ve tüm emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler günü kutladılar. Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

www.boyabatgazetesi.com ailesi olarak tüm Öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutluyoruz.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: uzaktaki öğretmen 27 11 2014 04:05
fotoğraflardan anladığım kadarıyla çok güzel bir program olmuş. emeği geçen herkesin ellerine sağlık.(tabi öncelikle küçük hanımefendi ve beyefendilerin)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

378923


Tasarım:DtGaNi