Yayın Tarihi:25 11 2014 22:32(2198)

Başkan Çakıcı, "Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır"

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “çat kapı” ev ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı İlçemizde bulunan mahallelerde her eve “çat kapı” ziyaretinde bulunarak halkımızın her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan Çakıcı  "Devletimizin şefkat elinin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilmesini istiyoruz. Fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" şeklinde konuştu.

Evde bulunanlarla sohbet edip onların sorunlarını dinleyen başkan Çakıcı, ziyaretleri sırasında insanların misafirperverliğine hayran kaldığını da vurgulayan Çakıcı, Boyabat insanının ev sahipliğinin herkese örnek olması gerektiğini belirterek, yaşanan bu mutluluğun kendisine de çalışma şevki verdiğini söyledi.

Çakıcı’nın ziyaret ettiği vatandaşlar ise, “Başkanımızın koltuğa bağlı kalmaması, kapı ziyaretler ile bir bardak çayımızı içmesi bizleri onurlandırıyor. Sorunlarımızı hiçbir aracı olmadan başkanımıza direkt iletiyoruz. Başkanın halkın içerisine girmesi Boyabat’ta uzun süredir arzulanan bir olaydı” dediler.

Çakıcı son olarak “ bizim amacımız her insanımızın derdinden haberdar olabilmektir. Bacası tütmeyen hanemiz, ekmeği olmayan soframız kalmasın istiyoruz. Dileğimiz ve gayretimiz bu yöndedir. Devletimizin şefkat elini İlçemizin en uzak noktasına kadar taşımayı bir zorunluluk değil, bir sorumluluk kabul ediyoruz, “Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır ” şeklinde konuştu.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: hüseyin yıldırım 27 11 2014 07:45
sayın başkal sen başkan sen ne işe yarıyorsun el öpme yolda gördüne sarınıp öpmeler gökdere mahallesini hemde misafirlerini kalebağı tesislerine getirirken şahsım adıla pislik ve cöplerin ucuştuyu bir mahalleden gecerkel sizin ne hissetiyinizi çok merak ediyorum saygılarımla

3. Yorum: bybtl 26 11 2014 02:03
güzelsin başkan yanlız bir isteğimiz var bu orta çarşıya küçük çöp kutuları konulursa bir temizliğine önem verilirse orta çarşı tamam öldü ama canladırmak sizin elinizde saygılar

2. Yorum: hakbal 26 11 2014 01:25
bu tip çalışmalarınız bizleri 2002 yılı t.erdoğanı başakanımızı hatırlattı sayın dönemin başbakanıda bu şekilde çalışmaları ile halkın nazarında sevgi seli ile başarılarına başarı katarak her seçimde oy oranını artırdı sizdede ben bu azmi görüyorum inşallah sizde ilk 10 yılınızı başarılı olarak geçirirsiniz inşallah

akp son dönemine benzemeden sonraki 10 yıllara başarı ile devam etmenizi temenli ediyoruz hakkın sevdiğini halk sever sizde hakkın sevdiğinizden olursunuz inşallah

1. Yorum: nafile 25 11 2014 23:46
anti akp li olarak biri böyle ziyaretler yapıyorsa garibana ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarını karşılıyorsa o kişinin şahsına allah yolunu açık etsin demek düşer.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73596


Tasarım:DtGaNi