Yayın Tarihi:16 12 2014 18:27(1843)

AK Parti’den Tam Destek

Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanlığı Sinop Merkez ve İlçelerde yaşayan engelli vatandaşlar ve halkın bütünleşip kaynaşması amacı ile “Biz de Eğleniyoruz” etkinliği düzenledi.

Ev sahipliğini Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Ali Özmen ve yardımcılarının üstlendiği organizasyona AK Parti Sinop İl Başkanlığı, İl Kadın ve Gençlik Kolların’ndan ise tam destek geldi. Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak önderliğinde İl Başkan Yardımcıları İl Sosyal İşler Başkanı Nilgün Şahin Korkan ve İl Tanıtım Medya Başkanı Nurdan Altınkök, İl Halkla İlişkiler Başkanı Sebahattin Taban  İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Engelliler Koordinasyon Başkanı Ayşe Yalçın, İl Kadın Kolları Başkanı Müge Üstün Onur, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer, Sinop İl genel Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Çöpçü, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin maddi ve manevi destekleri ve vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşen organizasyona çok sayıda esnaf ve vatandaşın çamaşır makinasından elektirikli süpürgeye, zücaciyeden tekstil ürününe, takıdan kozmetiğe sayısız destekte bulunduğu hediye çekilişinden elde edilen gelirin tamamı derneğe bağlı engelli vatandaşların gereksinimlerini karşılamak amacıyla derneğe bağışlandı.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın eşi Kezban Tokmak, AK Parti Sinop Belediye Meclis Üyesi Avniye Arslan, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen, İlkevim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yıldız Deveci’nin de katıldığı organizasyonda engelliler ve çok sayıda vatandaş Sinoplu sanatçı Semih eşliğinde eğlendiği organizasyonda söz alan Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Ali Özmen “Toplumun bir parçası olan engelli kardeşlerimizi (ki biz bu kesime özel ve öncelikli demeyi daha doğru buluyoruz) dört duvar arasında karanlıklar içinde yaşatmak yerine onları gün ışığına çıkararak toplumla bütünleştirme amacı ile yola çıkan Türkiye Sakatlar Derneği’nin Sinop Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliğe maddi, manevi katkı sağlayan başta AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Cengiz Tokmak ve tüm AK Parti ailesine, Sinop esnaflarımıza, sanatçı Semih kardeşimize, bugün bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara derneğimiz ve engelli kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum“ dedi. Organisasyon programa katkıda bulunanlara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından sanatçı Semih eşliğinde eğlence ve hediyelerin sahiplerini bulması ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

40798


Tasarım:DtGaNi