Yayın Tarihi:17 12 2014 19:03(2698)

BOY-DER Feshane'de

Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği BOY-DER Genel Başkanı Süleyman Aşçı ve beraberinde Bşk. Vek. Burhan Akdoğan, Teşkilat Bşk.Cengiz Demircan, Halkla İlişkiler Bşk. Metin Çağlar, Basın Yayın Bşk. Dursun Balkan, Kadın Kolları Bşk. Fadime Göktaş, Ilıcalılar Dernek Başkanı Tayyip Yaman ve üyemiz Recep Yıldırım ile birlikte Ankara'daki hemşehrilerimizi temsil etmek için Feshane'de yapılan Sinop tanıtım günlerine katıldı.

Hemşehrilerimiz tarafından kurulan stand ziyaretleri ile başlayan heyetimiz, hemşehrilerimizden yakın ilgi gördü. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'e önümüzdeki yıl Ankara' da Sinop tanıtım günlerini gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Genel Başkanımız, Valimizden inşallah cevabını aldı.

Milli Şairimiz Zeynel Parmaksız'ın "Yöremiz Töremiz" programına açıklamalarda bulunan Aşçı; "Daha büyük dernek/daha çok hizmet sloganı ile yola çıktıklarını, tüm hemşehrilerimizi kucaklamak istediklerini, kimseyi ötekileştirme gibi bir düşüncelerinin olmadığını, tüm derneklerimizle, köy derneklerimizle birlikte, mutlu şehir Sinop'a daha iyi hizmet edeceğiz bu tür güçlü organizasyonların ilimizin turizm gelişim ve güçlenmesi bakımından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Başta Sinop Valimiz Yavuz Selim Köşger olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, Sinop Tanıtım Plartformu Başkanı Mustafa Bey'e ve emeği geçen sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticilerine, Sinoplu sanatçılarımıza, Sinop basınına, müteşebbislere, esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür etti.

Sinop Tanıtım Günlerini, 2015 yılında Ankara'da gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31513


Tasarım:DtGaNi