Yayın Tarihi:17 12 2014 23:33(3319)


Boyabat stantı siyasetçi akınına uğradı

İstanbul-Feshane’de düzenlenen “Sinop Tanıtım Günleri” kapsamında açılan Boyabat standına hemşerilerimiz dışında siyasiler ve bürokratlar da akın etti.

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi’nce açılan tanıtım stantı, açmış olduğu stant ve yapmış olduğu etkinliklerle Boyabat’ı Türkiye’ye tanıttı.

Türkiye’nin en büyük tanıtım fuarı olan Feshane Tanıtım Günlerinde kapılarını ziyaretçilerine açan Boyabat stantı ilginin en yoğun olduğu stantlar arasında yer alırken, vatandaşlar, siyasiler ve bürokratlar Boyabat stantına yoğun ilgi gösterdi.

Açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yapmış olduğu “Sinop Tanıtım Günlerinde” başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere bir çok ilçenin belediye başkanı Boyabat stantını ziyaret etti.


Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: heaven_57 18 12 2014 01:39
sanki obama gelmiş :) boyabat tanıtımı diye eski belediye tuvaletinin üstündeki maket evi alıp gitmişler......yıllardır yok sırık kebabı yok pirinç pilavı yok çember oyası.... yabancılar bunlarla mı meraklanıp boyabata ilgi duyacak, gezmeye gelecek, yerleşmek isteyecek, yatırım yapıp istihdam saylayacak, bunlarla boyabata kazanım saylayamazsınız, insanlara cazip kolaylıklar,iş gücü potansiyeli, yaşam standartları, yatırım fırsatları, projeler sunarak ilçemize çekmeye çalışın birazda..... yıllardır orta çarşı esnafı canlandırılacak, gençlere iş imkanı sunulacak da falan da filanda... boyabatta kimlerin gelişip zenginleştiği, yatırımın kimler için yapıldığı aşikar, onun için ne desek boş boyabata istek parçam şudur: kader diyemezsin sen kendin ettin....

1. Yorum: ali gökçe 17 12 2014 23:56
bütün siyasiler kendilerine pirim yapmak için gelmişler boyabat yaprak döneri fırına verilmiş sırık kebabı meşhur künefesi otlu peyniri bunların boyabatın meşhur yiyeceklerinin olduğunu bilmiyordurlar oysa bir lokum döktürseler tak tak helva yapsalar sinop mantısı yapsalar olmaz mı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31015


Tasarım:DtGaNi