Yayın Tarihi:19 12 2014 04:30(6055)


Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası Boyabat’ta

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, “Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası”, ilçemizde çekim yapmak üzere Boyabat’a geldi.

Show TV’de yayınlanan Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası programının çekimleri İlçemizin Turistik Tesisi Kalebağı Tesislerinde gerçekleştirildi. Program ekibine Boyabat Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Ceylan eşlik etti. Boyabat Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen çekimler Kalebağı Tesislerinde hazırlanan Boyabat Sırık Kebap’ının yapılması çevrilmesi ile başladı. İşletme sahibi Cemil Yılmaz ve kardeşlerinin sunumu ile başlayan çekimler Boyabat Kebap’ının yapılışını ve hazırlanmasını Boyabat Kebabının çok farklı bir tadı olduğunu yemek için gelenlerin tekrar bir daha geldiğini anlattı.

Çekimler sonrası Program sunucusu Ezgi Sertel ile sohbet eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Show TV ailesine ilçemize hoş geldiniz diyerek ilçe hakkında bilgiler verdi, Başkan Çakıcı program ekibine Boyabat Pirinci hediye etti. Tesislere gelen misafirler ile hatıra fotoğrafı çektiren Ezgi Sertel İlçeye akşam geldiğini gezme fırsatı bulamadığını burada bulunan arkadaşlardan gördüğüm izlenimlerim Boyabat halkının sıcak ve samimi olduğunu güler yüzlü bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Boyabat Kalesini çok beğendiğini de ifade eden Sertel, Başkan Çakıcı’ya hediyeler için de çok teşekkür etti. Show Tv’de yayınlanan “Lezzet Haritası” program ekibi çekimlerden sonra Boyabat’tan ayrıldı.

“Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası”, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00’te yepyeni lezzetleri ile Show TV’de.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: emir 22 12 2014 06:09
ne zaman yayinlancak

1. Yorum: hüseyin orhanoğlu 19 12 2014 16:11
hoş gelmişler sefa gelmişler boyabatı ülkemize ve dünyaya tanıtmak çok güzel insan memleketini tv de izlerken çok duygulanıyor yalnız bir şey varki çok mu çok kısa çeki yapılıyor genede çok teşekkür ederim emeği geçenler sağ olsunlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

86746


Tasarım:DtGaNi