Yayın Tarihi:20 12 2014 05:31(1791)

ANSSİAD’da Sürpriz Misafirler!

2014 yılının sonlarına doğru ANSSİAD ‘ a konuk olduk. Ankara Sinoplu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başdoğan ve o günün katılımcı üyeleri  ile yaptığımız keyifli  söyleşide  Ankara Sinoplu Sanayici ve İşadamları Derneğinin amaçları, hedefleri üzerine konuştuk.

ANSSİAD’ın açılımı ve çıkış noktası

Ankara Sinoplu Sanayici ve İşadamları (ANSSİAD) Derneği 2011 yılında kurulmuştur.

Derneğimizin çıkış noktası; bölgemizdeki tüm Sinoplu işadamlarını biraraya getirerek, enerjimizi birleştirmek, bu vesile ile güçlenmektir. İş dünyamızdaki ortak sorunlara çözümler üretebilmek , potansiyelimizde bulunan fakat ortaya çıkmaya imkan ve fırsat bulamayan yönlerimizi değerlendirmek ancak ortak bir birliktelik ile sağlanabilmektedir. Derneğimiz Ankara Sinoplu Sanayicileri ve İş Adamları birlikteliği ile güçlü bir sinerjiyi  akalama hedefindedir.

ANSSİAD olarak başlıca amaçlarımız şöyle sıralanabilir ;

- Üyelerimizin iş hacimlerini artırmak
- İş hacminin artırılmasına bağlı olarak istihdamı artırmak
- Üyelerimizin ulusal ve uluslararası piyasalarda rekabet gücünü artırmak
- İhracat yapılabilecek noktaları ve kanalları araştırmak , üyeleri bu kanallara yönlendirmek
- Teknolojik, kültürel, sosyal, sektörel  konulardaki yenilikleri paylaşarak bilgi akışı sağlamak
- İş dünyasındaki  ortak  sorunlara  çözümler üretmek
- Kişisel ve  toplumsal  gelişim eğitim seminerleri düzenlemek
- İşletmeleri geliştirici ve tüm işletmeleri ilgilendiren konularda ( mezvuatlar, muhasebe, finans, çalışma ekonomisi, iş güvenliği, çevre güvenliği , bilişim vb.) eğitim seminerleri düzenlemek

ANSSİAD bu amaçları doğrultusunda çeşitli faaliyetler düzenlemektedir. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılımın sağlanabilmesi için fuar takvimlerini takip etmekte ve sektörlerine göre ilgili üyelerine duyuru yapmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı iş gezileri organize ederek yeni fikirler edinmeyi ve bu fikirler doğrultusunda yeni yatırımlar yapmayı teşvik etmektedir. Protokol ve basın ziyaretleri düzenleyerek  iş dünyasındaki ortak sorunları çözüm mercilerine iletmekte ve çözüm sürecini hızlandırmaya çalışmaktadır. Üye ve üyelerin iş çevrelerinin de katılabileceği  kartvizitleşme  toplantıları düzenleyerek hem sektör içi hem de sektörler arası iletişim hızını kuvvetlendirmekte ayrıca üyelerin müşteri, tedarikçi portföylerinin gelişmesine katkıda bulunmaktadır. “ANSSİAD BEYİN FIRTINASI”  adı altında üyeleri ile toplantılar düzenleyerek faydalı iş projeleri üretmekte ve bu projelerin uygulanabilirliğini hızlandırmak için “KOSGEB” , “TÜBİTAK” gibi kurumlarla irtibata geçmektedir.

Mustafa Başdoğan
Yönetim Kurulu Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

72876


Tasarım:DtGaNi