Yayın Tarihi:27 02 2015 23:08(2500)

Abdurrahman Dodurgalı,
Boyabat'ta Partililerle Buluştu

Ak Parti Eski Sinop Milletvekili ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerden Ak Parti Sinop Milletvekili aday adayı Abdurrahman Dodurgalı dün akşam Boyabat Ak Parti ilçe başkanlığında toplanan partililerle sohbet etti.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: osman k. 11 03 2015 20:26
hepiniz yemeye geliyosunuz bi iş yaptığınız yok

6. Yorum: üç hilal 02 03 2015 03:39
şimdi adama sormazlarmı..4 yıl sinop milletvekili idiniz ve bu memlekete çakılmış kaç çiviniz var..insanda biraz onur ve hassiyet lazım yanlış anlamayın sizde yok demiyorum ama bu halkın karşısına bir daha adayım diyebilmek için gerçekten bu memlekette bir eseriniz olması lazım..hocam milletvekiliyken köy köy gezip kuzu çevirmelerini götürmeyle vekillik olmuyor...bir atasözü vardır çok meşhurdur hocam elime ne koydunda yüzüne ne çalayım..anladın sen.

5. Yorum: yorum 01 03 2015 19:11
hocam sizin derdiniz mitletvekili adayı olmak degil bunu sizde iyi biliyorsunuz adaylık üzerinden rektörlük kapmak ne kendinizi yorun ne de oradaki insanları

4. Yorum: boyabatlı57 01 03 2015 04:49
acaba sinop ve ilçeleri bırakın bir boyabatlı olarak bir dönem vekillik yaptınız ne yaptınuzda tekrar adayım diyorsunuz yazık hemde cok yazık denecek cok laf var ama kendime yskıştıramıyırum ne yüzle destek istiyorsunuz sana desdek veremler memleket için deyil sizler gibi cıkarcılık desdeği yapıyorlar bu saltanat bitince bakalım nereye yanaşacsklar

3. Yorum: gerçekçi olalım 28 02 2015 19:48
senin nasıl profösör olduguna şaşıyorum.sana oy verenlerin aklına acıyım.sinop ilinin 4 yılını çaldın halen aday olacağım diye kalkıyorsun.hoş sen bişey yapmadında öbür milletvekilleri ne yaptılar.

2. Yorum: gurbetçi 28 02 2015 05:21
saygıdeğer hocam;kendinizi milletvekilliğine layık görüyormusunuz?yada kendininizde liyakat görüyormusunuz?görmediğin
ize eminim.sizinkisi dostlar alışverişte görsün.düğünleri,yağmur dualarını,davul zurna önünde oynamayımı özlediniz?şahsınıza tek bir kelime söylemem,aynı zamanda söyletmem.ancak sinop'uza hizmetle ilgili olumlu birşeyler söylediğinizde ancak sana oy verenleri dahi gülmekten öldürürsünüz.gel katil olma.bu saatten sonra ancak emekli vekil olur.gel sırtını fazla yüzdürme.sana dost tavsiyesi.

1. Yorum: destek... 28 02 2015 03:37
ah be sayın hemşerim!
ah be sayın hocam!
işte adet yerini bulsun diye partililerle toplanıyorsunuz destek istiyorsunuz. sanki partililerin m. vekillerini seçmelerinde bir etkilerinin olmayacağını bildiğiniz halde! örneğin siz, tepeden aday gösterildiniz! kimi seçimlerde de güya aday olanlarla ilgili temayül yoklamaları filan yapıldı, sonuçlara hiç uyuldu mu? galiba yine size yukarlardan bir işaret falan mı verildi? eeee siz ilahiyatçısınız! akp de dinimizi siyasal çıkarları için kullanıyor, çok oy topluyor! birde bu iktidarın cumhuriyetle bir sorunu var! birde başkan olursa!!! yandı gülüm keten helvam!!! işte bizim gibiler biraz fesat(!) düşünür! yoksa diyoruz, daha çok ilahiyatçıları m. vekili yapıp, 29 ekim 2013 te t.c. devletini silip yerine t.islam devletinin temellerini şimdiden oluşturmak mı isteniyor! düşünce işte! yerli yersiz, ister istemez geliyor insan aklına!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14631


Tasarım:DtGaNi