Yayın Tarihi:27 02 2015 23:38(5973)

Mehmet Taştekin
Partililerden Destek İstedi

26 Şubat 2015 Perşembe akşamı Boyabat Ak Parti İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Ak Parti Sinop Milletvekili aday adayı Mehmet Taştekin partililere yönelik yaptığı konuşmada şöyle dedi

Şöyle dedi ”Sinop’un Türkiye’nin en mutlu kenti olmasının yanında ülkenin de en fazla göç veren 3 ilinden biri olduğunu, Büyük şehir milletvekili gibi değil de bölgesindeki sorunların tespiti ve çözüm yolları için alınması gereken kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli bütün tedbirlerin mahalli bütün birimleri kaynaştırarak bir bütünlük içinde ele alacak ve çözüme katkılarını sağlatarak bir şantiye amiri mantığıyla ayağı sürekli taşrada olacak şekilde çalışacak bir vekile ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Aş, iş ve istihdam noktasında yerinde ve zamanında alınmayan ve oldukça uzun yıllara dayanan gecikmelerin göçte en önemli nedenlerinden biri olduğunu da sözlerine ilave etti. Bugüne kadar çoktan kurulup, çalışmalarını yürütmesi gereken Turizm Alt Yapı Birliğinin İl Genel Meclisince kurulması ile çalışma başlatılmasını da çok olumlu bulan Taştekin Sinop’un siyasetçisi, kamusu, odaları, basını, akademik kurulları ile sivil ve gönüllü toplum kuruluşları işbirliği içerisinde bir arabanın bütün organları gibi ahenkli çalışmalarının temininde kendisinin milletvekili seçilmesi halinde çok büyük rolünün olacağı iddiasında bulunarak, daha önce Sinop Milletvekili olarak görev yapan vekillerden ahrete intikal etmiş olanlara tanrıdan rahmet, sağ olanlara ise sıhhat ve sağlıkla halen aday adayı olan bütün kardeşlerimize de selam, saygı ve hayırlı çalışmalar dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı.”

Haber: Davut koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: ismet köksal 01 03 2015 02:45
mehmet abi seni bu dürüstlüğün ve kararlılığın,memleketine hizmet sevdalısı olduğun için seviyorum ve her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum ak parti sinop genelinde ve tüm sinop un birleştirici ve hiç kimseyi ayırım gözetmeksizin kuckalıyorsun ,şimdiden hayırlı olsun.

7. Yorum: ocaklı 28 02 2015 20:33
ooo akp gençlik kolları başkanı da toplantıdaymış. daha düne kadar ocakta allaha kurana yemin eden ........................ menfaat uğruna ak kurt olmuş simdi. sana osman öztunçun şarkısını armağan ediyorum sen bilirsin hangi şarki olduğunu.

6. Yorum: sinopdan 57 28 02 2015 16:20
mehmet bey arkadaşım hayırlı olsun demek istiyorum şimdiden.

5. Yorum: sinder üyesi 28 02 2015 09:26
mehmet abi senin samimi ve sadakatli becerici olman sinop için çok hayırlı olacak inşallah allah yolunu açık etsin başarılar. sinopta yapılacak çok eksikler var umarız geldiğinizde bunları çözersiniz.

4. Yorum: fatma kuzu 28 02 2015 08:49
sizin bu birleştirerek ve insanların fikir ve görüşlerini alarak ,başarıya gidileceği gerçeği ta kendisidir,sizi bu uslubunuzdan dolayı takdir ediyorum.mehmet taştekin bey efendi yolunuz açık olsun.

3. Yorum: mehmet yılmaz 28 02 2015 07:02
mehmet bey sizin bu kararlılığınız ve hiç ayırt etmeksizin çabalarınız sinop un kalkınması için mücadeleci duruşunuz ve dürüstlüğünüz ve samimiyetiniz biz çok değerli sinopluları memnun etmektedir,istanbul dan saygı ve selamlar.

2. Yorum: siyasetci gözüyle. 28 02 2015 04:22
dün akşamki anlamlı konuşmanız gerçekten beni mest etti.anladımki,güzel ilimiz özelliklede boyabatımız için gece-gündüz özverili çalışacağınızın ışığı bize ifade ettiniz.lehte kararın bir tanesi siz olursunuz.

1. Yorum: sedat alıç 28 02 2015 04:17
sn mehmet bey,konuşma metnini okunca,ank.hacettepe ünv.deki günlerimizi hayal ettim.görev sana yakışır,işini iyi bilip sinopumuza iyi yacacağınızdan eminim.hayırlıs diyelim.selamlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51624


Tasarım:DtGaNi