Yayın Tarihi:28 02 2015 01:32(1816)

Sinop SGK Optisyenleri Topladı

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde 27 Şubat 2015 tarihinde, İl genelinde faaliyet gösteren sözleşmeli optik müesseseleri ile birlikte istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan İl Müdürü Yaşar YILMAZ; paydaş kurum-kuruluşlar ve tedarikçilerle periyodik olarak istişare toplantıları düzenlendiğini bu toplantılardaki gayenin; sigortalılarımız ile emeklilerimiz ve hak sahiplerine görmeye yardımcı tıbbi malzeme temin eden tedarikçilerimizin sorunlarını paylaşmak, yürürlükte bulunan sözleşme şartları üzerinde değerlendirmeler yaparak sunulan hizmetin kalitesini artırmak olduğunu, ayrıca kayıtlı istihdamın teşvikine yönelik beklentilerimizin de dile getirileceğini beyan etti.

Toplantıya katılan Kurum yetkilileri mevcut sözleşme şartlarını irdeleyerek, düzenlenen reçete ve faturalarda rastlanan aksaklıkların Kurumumuzun çalışma performansı üzerindeki etkileri ile Kayıtlı istihdamın teşviki için gerekli tedbirleri dile getirdi.

Toplantıya Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Musa Kenan Musanoğlu, Servis Şefi Zeliha Erken ve Sinop İlinde faaliyet gösteren optisyenlerin İl temsilcisi Dilek Beyazca ile il merkezi ve ilçelerde bulunan optisyenler katıldı.

Yaşar YILMAZ
Sosyal Güvenlik İl Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

399397


Tasarım:DtGaNi