Yayın Tarihi:01 03 2015 23:33(1937)

Kafa yardı (!)

AK parti Sinop Milletvekili ve TBMM içişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy, Sosyal paylaşım sitesindeki profilinden biri ya da birilerine taş attı!

Evinde beslediği kedisi Pamuk’un bir günde çeşmeden su içmeyi öğrendiğini belirten Ersoy “ KENDİNİ AKILLI GÖREN AMA ÖMÜR BOYU GÖZLERİNİN, KULAKLARININ, BEYİNLERİNİN VE KALPLERİNİN HAKLARINI VEREMEYEN İNSANCIKLARA İTHAFEN PAYLAŞMAK İSTEDİM “diye yazdı.

Sinop kulislerinde bu taşın Eski İl Başkanı Cengiz Tokmak’a atıldığı ileri sürülürken, Ersoy’un neden kedisinin üzerinden böyle bir söze gerek duyduğu ise merak konusu edildi.

Haber: Halksesi

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: 8.yorumcuya 02 03 2015 19:01
merak etme. seçim zamanına kadar kedilere gereken bütün eğitim verilecektir.her türlü kamuflajı bilir onlar. denize girer balık gibi görünürler.sonra da kedidir deyip milletle alay ederler.

8. Yorum: kedidirkedi 02 03 2015 18:15
kedi beyaz renk olmayaydı eyiydi.haziranda trafoya girmeyi düşünüyorsa beyaz renk çabuk farkedilir.kahverengi veya başka koyu renge boyasınlar tavsiyemiz bu.

7. Yorum: kedidir kedi 02 03 2015 05:11
ben ortaya karışık diyorum ki ölüm var. her şey geçer benden söylemesi.. büyük camide buluşuyoruz.

6. Yorum: ufuk ersoycu ya 02 03 2015 05:06
kardeşim akp nin ufku cezaevi kadar ne diyelim.

5. Yorum: ne tuhaf ya... 02 03 2015 04:45
bir kedi susuzluğunu gidermek için, çeşmeden akan suya ağzını yaklaştırarak su içmeyi becerebiliyor! ne harika bir olay değil mi? o bir kedi! her ne kadar içgüdüsel olarak hareket etse de bir denemede yapmış olabilir mi? neden olmasın!
şimdi gelelim asıl konumuza! deniyor ki;
" kendini akıllı gören ama ömür boyu gözlerinin, kulaklarının beyinlerinin ve kalplerinin hakkını veremeyen insancıklara ithafen paylaşmak istedim" diye yazılmış.
bizlerde şöyle bir örnekle olaya dahil olalım.
hani 17/25 aralık, rüşvet ve yolsuzlukla ilgili bazı resimler, konuşmalar yayınlanmıştı! deste deste paralar falan... !!!???
kimi gözler bunları gördü! kulakları duydu! kalpler hissetti ve beyinler bunları algıladı! ve sonra dendi ki böyle bir şey yok!!!
ne tuhaf değil mi? ey insancıklar yemeyin bizi!!!...

4. Yorum: dost 02 03 2015 03:47
sayın vekilime söylemekten yoruldum çevresindekileri komple en yakından başlamak üzere değiştirmeli. yanlışa soka soka bakın ne haldeler. onu seven 3-5 kişi olmasa hepten bitti o da onları yarı yolda bıraktı bildiğim 2-3 kişi var mesela. vekillik sana yakışıyor diyor herşeye rağmen var gücümle seni destekliyorum inşaallah bu sefer görürsün kim nerde kiminle neler yapıyor ve inşaallah bu sefer ajandada ki son günlerini beklemez gerektiği zaman kelle alırsın saygılar

3. Yorum: kedi 02 03 2015 02:47
bu kediye trafo mrafo dayanmaz. rakiplerin işi çok zor.

2. Yorum: ersoycu 02 03 2015 02:39
ersoy'u yedirmeyiz. yine ersoy seçilecek ve ilimiz cezaevleriyle, spor salonlarıyla donanacak.

1. Yorum: osman 02 03 2015 00:42
sayın gazete nazım beyin haberlerini gazeteye kim giriyor...mehmet beyin haberlerini kim giriyor..anlaşılan o ki nazım beyin haberlerini giren onu seven biri mehmet beyin haberlerini giren onu sevmeyen biri..ikisi aynı kişiyse eğer bu gazetecilik değil bu algı operasyonudur...elbet bir gün aynıı duruma sizde düşersiniz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386724


Tasarım:DtGaNi