Yayın Tarihi:03 03 2015 01:09(2919)

Kim Kiminle Dalga Geçiyor?

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Boyabat Belediye Başkanının 30 Mart Yerel seçimlerinde verdiği 40 proje sözlerden bir tanesi “Beyaz Masa” aylar önce açılışı gerçekleşti. Açılış esnasında ne kadar önemli bir hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Boyabat Belediye Başkanı’na kamuoyu adına soruyoruz.

“Sayın başkan kurmuş olduğunuz Beyaz masa hizmette kusur etmeden hizmet vermeye çalışmaktadır. Buda Beyaz masa personelinin Belediyeyi ve Boyabat’ı iyi tanıdığından ve azimlerinin başarısıdır. Beyaz masanın açılışından bugüne 153 tanıtımını yapıyorsunuz ve bazı belediye araçlarında da 153 reklamı mevcut, Boyabat köprüsüne yapacağınız giydirme üzerine ”hangisi daha önemli” haberi yapma ihtiyacı hissettik çünkü köprü etrafı çamurdan geçilmiyordu ve Boyabat ve çevresi çöpten geçilmezken tesadüf Durağan belediyesi çöp aracını Boyabat Dörtyol’da resimleri çekilerek “Boyabat’ta Yardıma mı Geldi?” diye mizahi haberi tercih ederek işlemiş bulunmaktayız. Haberimizde kendinizle dalga geçtiğimizi iddia ettiniz. Bizim kimse ile dalga geçmek gibi bir lüksümüz yok, bunu birde size soralım.

Şimdi Boyabat halkı adına soruyoruz. Öve öve bitiremediğiniz “Alo 153 çözüm merkezi” telefonu arandığında bazı operatörlerden Sinop Belediyesi çıkıyor. Siz vatandaşa yani 25 bin kişinin gözüne baka baka dalga geçiyorken sizinki dalga geçmek olmuyor da bizim “hangisi daha önemli?” “Yardıma mı geldi? Diye sormamız dalga geçmekse öyleyse söyle yapalım Durağan Belediyesi çöp aracı yerine Sinop Belediyesi hizmet araçlarını koyalım, neticesinde 153 nolu telefondan arandığında bazı operatörlerden Sinop Belediyesi çıkıyor, ve size soralım, Sayın Başkan siz Boyabat’a mı? yoksa Sinop’a mı? Belediye Başkanı seçildiniz? Siz nerenin reklamını yapıyorsunuz?

BOYABAT BELEDİYESİ FACEBOOK SAYFASINDA YAYINLANAN HABER:

Boyabat Belediyesi, 7 yeni fotoğraf ekledi.

19 Mayıs 2014 · Düzenlendi

· Boyabat Belediyemiz’de “Beyaz Masa” “Çözüm Merkezi “ uygulaması başladı Boyabat Belediyesi olarak, yerel yönetimlerle vatandaşların arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek için ‘Alo 153 Çözüm Merkezi ‘ çağrı merkezini kurduk. Boyabat Belediyemiz yeni bir hizmete daha imza attı. Vatandaşların Belediye hizmetleri ile ilgili iş ve işlemlerinde meydana gelebilecek sorunların çözümüne yönelik olarak kurulan Beyaz Masa biriminin açılış töreni İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat İlçe Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu,Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün,Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, Belediye personeli ve kamu kurum kuruluşların temsilcileri, ve vatandaşlar katılımıyla yapıldı.

Açılış töreninde kısa bir açılış konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Yeğin,”Cumartesi ve pazar günleri de dahil günün 24 saatinde hizmet verecek olan Beyaz Masa’da vatandaşlardan ve Gurbette yaşayan hemşehrilerimizden gelecek şikayetler veya bilgilendirmeye yönelik istekler tespit edilecek, sonuç alındıktan sonra yine kendisine dönülerek cevap verilecek”dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, kurdelenin bir parçasını Milletvekilimiz Mehmet Ersoy’a verirken ” Sayın vekilim, seçim kampanyasında 40 yaş 40 adet proje açıklamıştım. Bu projeyi 40. günde açacaktık ama nasip kısmet bugünmüş, Rabbım diğer projelerimizinde siz sayın büyüklerimizin desteği ile gerçekleşmesini arzu ediyoruz .Yapılan her açılışın ardından kesilen kurdelinin bir parçası bende, bir parçası da sizde kalacak ,İnşaallah kısa süre içinde 40 adet kurdele parçasını ikimiz de biriktirmiş oluruz” dedi.

Açılışın ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Beyaz Masa Nedir?

Vatandaşlarımızın 7 gün/24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği Hizmet Birimi’dir.

Boyabat halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen Beyaz Masa, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan koordinasyon merkezidir. Boyabatlılara zaman ve mekândan bağımsız olarak telefon, internet, e-posta, posta, faks ve yüz yüze görüşme yolu ile Boyabat Belediyesi’ne ulaşma ve bilgi alma olanağı sunmaktadır.

7 gün/24 saat hizmet anlayışı ve uzman personeli ile yeni nesil e-belediye yapılanmasının büyük adımlarından biridir.

Neden Beyaz Masa?

Alo 153 Çağrı Merkezi ;Bilişim teknolojilerindeki gelişmeler, hayatımızın tüm alanlarında olduğu gibi belediye hizmetlerinde de yeni nesil bir anlayış beraberinde getirmiştir. Boyabat Belediyesi, hizmet talebindeki değişimi cevaplayabilmek ve daha iyi bir Boyabat için teknolojik altyapı ve uzman personel ile kurulan Beyaz Masa aşağıdaki amaçlar doğrultusunda hizmet vermektedir.

• Zaman kaybını önlemek
• Kaliteli ve iyi hizmete erişimini kolaylaştırmak
• Vatandaşın yönetimle kaynaşmasını sağlamak
• Vatandaşın yönetimi denetlemesini sağlamak
• Katılımı artırmak ve iletişimi güçlendirmek
• Kurum içi denetim sağlamak
• Hizmet eşgüdümü sağlamak
• Birimler arası koordinasyonu sağlamak

İlkelerimiz
• Vatandaş memnuniyeti
• Kaliteli hizmet
• Karşılıklı iletişim
• Hızlı çözüm üretme,
• Etkin denetleme
• Gizlilik

Adreslerimiz : www.boyabat.bel.tr
Telefon : 153

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: küçük insan 05 03 2015 04:16
kur'an'dan ne anladığınızı ve ona olan hürmetinizi ''bakara-makara'' diyen insan müsveddesine sahip çıktığınız zaman gördük. kur'an'ı o kadar hazmetmişsiniz ki(!) torpili bile ayete dayandırarak savunuyorsunuz.

12. Yorum: boyabatın yerlisi 04 03 2015 17:01
11 nolu yorumcuya
sen ne kadar büyük bir insansın da insanları küçük insanlar diye sınıflandırma hadsizliğini gösteriyorsun..
elinizden kuran dilinizden allah düşmüyor ama
sahtekarlık almış başını gidiyor..
biz yorum yapanlar çekemeyenler değil
memleketini çıkarsız ve menfaatsiz sevenleriz..
camiye gideriz ama sizler gibi camiye 200metre kala birileri camiye gittiğimizi görsün diye kolları sıvamayız
biliriz ki ibadetin gizlisi makbuldür.
ibadeti allah rızası için yaparız
menfaatlerimizi korumak için değil..
son bir sözüm ise
vay boyabatım kimlerin eline kaldın..

11. Yorum: küçük insanlara 04 03 2015 07:34
burada boş işlerle meşgul olacağiniza oturun kurani kerim okuyun çekemeyenler !

10. Yorum: gazetecilim li bu 03 03 2015 23:12
artık gazetenizi okamamak daha yerinde olacak yeter gayli..........

9. Yorum: fizikçiye 03 03 2015 23:01
kardeşim biz her halde trt spikeri gibi konuşsun demiyoruz. gülünç duruma düşmesin yeter.mesela ''halel''e ''halellik'' demese iyi olur. :))

8. Yorum: 7.yorumcuya 03 03 2015 22:56
işinin ehli olmasına ne hacet. önemli olan sadakattir. yıllardır belediye hoparlöründen çektiğimiz eziyet göz önünde bulunursa (gürültü kirliliği ve görmemişlik bir tarafa)ehliyete kimsenin baktığı yok.

7. Yorum: resim 03 03 2015 22:02
resimdeki zat işinin ne kadar ehli acaba.

6. Yorum: albert einstein 03 03 2015 21:16
ya ben bunu anlamıyorum insanları eleştirirken önce kendinize bakın yok türkçeyi doğru konuşamıyormuş kardeş albert einstein 9 yaşına kadar konuşamamış snuç ünlü fizikci sen düzgün konuşuyorsun da ne oldun sen en iyisi düzgün konuşan belediye başkanı olan bir yere taşın münekkit

5. Yorum: hasan hanefioğlu 03 03 2015 06:27
şu sitede hiçmi haber olmaz.

4. Yorum: vasfi 03 03 2015 03:00
boyabat tarihinin en ............. belediye başkanı. normaldir hepsi. belediyecilik ciddi iştir. öyle yalap şalap millete sarılıp oy istemekle bu kadar belediye başkanı olunur. hadisi serif işi ehline verin buyuruyor. ehil değil şu anki başkan (!)

3. Yorum: olmadı başkan 03 03 2015 02:03
şefik başkan yola çıkarken herkesin başkanı olacağını iddia ediyordu. resme bakıldığında belediye mi akp ilçe başkanlığı mı belli değil. turuncu kravatve turuncu fular... bari parti logosunu da duvara assaydıynız. işte bunun için hiçbir zaman herkesin başkanı olamazsınız.partizanlığı bırakmadıktan sonra sadece akplilerin belediye başkanı olmaktan öteye geçemezsiniz.
vaadlerinizi hüseyin cömert gerçekleştirdi nasıl olsa. :)) böyle şeylerle
halkı uyutmaya devam edin.

2. Yorum: münekkit 03 03 2015 01:31
gerçekten tam bir bir komedi. ayrıca sayın başkanın cümlelerine de hayranım. :)

1. Yorum: münekkit 03 03 2015 01:30
''rabbım diğer projelerimizinde siz sayın büyüklerimizin desteği ile gerçekleşmesini arzu ediyoruz'' sayın başkan mikrosoft office programlarını kullanıyormuş.biraz da türkçeyi doğru kullansaydı fena olmazdı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376945


Tasarım:DtGaNi