Yayın Tarihi:04 05 2015 18:21(3045)

Yağmur zor anlar yaşattı

Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılan Tarihten Doğaya Bahar Yürüyüşü'nde aniden yağmur bastırdı. Etkinliğe katılan vatandaşlar kadar, yürüyüşü haberleştirmeye çalışan gazeteciler de zor anlar yaşadı. 6'ncısı düzenlenen Tarihten Doğaya Bahar Yürüyüşü, Boyabat'ta yapıldı. Salar köyü mevkiinde başlayan ve Kurusaray köyü piknik alanında sona eren 12 kilometrelik yürüyüş sırasında yağmur bastırdı. Yürüyüşe katılanların sırılsıklam olduğu etkinlikte, Boyabat yerel radyo sahibi ve gazeteci Davut Koçyiğit, çareyi piknik alanında kokoreç satan seyyar kokoreççi aracına sığınmakta buldu. Yağmura rağmen işini yapmaya devam eden Koçyiğit, "Meslek sevgisi engel tanımıyor. İşimi severek yapıyorum." dedi.

Bu arada ıslanan Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney alandaki bir kamelyaya girerek korundu. Belediye tarafından dağıtılan yemekleri alan birçok vatandaş yağmur altında yemeğini yemek zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar ise yaktıkları ateşle ısınmaya çalıştı, Yürüyüş etkinliğinde ayrıca müzikli eğlence yapıldı.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: özboyabatli 05 05 2015 04:27
msn havaraporu diye bir sayfa var 10 günlük hava roporu veriyor abe eline dizine dursun bak su hava tahmin raporuna 1 hafta sonraya al ayet yokki illa su gün yapilacak diye

1. Yorum: vatandaş 04 05 2015 19:57
bende küçük çocuğumla katılmak istedim ama sabah hava durumunu görünce vazgeçtim. iyiki de vazgeçmişim diyorum şimdi fotoğrafları görünce. yürüyüşü düzenleyen organizasyon yetkilileri acaba yürüyüşü bir hafta erteleyemezler miydi. hava şartları malum ki artık anlık hava tahmini bile alına biliyorken.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391451


Tasarım:DtGaNi