Yayın Tarihi:22 05 2015 18:32(1018)

Engin ALTAY Seçim Çalısmalarını Aralıksız Sürdürüyor

CHP’nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Grup Başkanvekili Engin Altay İstanbuldaki seçim kampanyasını aralıksız sürdürüyor. Semt pazarları, esnaf gezileri ve hemşerilerimizin derneklerini ziyaret eden ALTAY’a ilgi büyük. Bakırköy ilçe örgütüyle başladığı çalışmalarını Yeşilköy semt pazarıyla devam ettiren ALTAY’a pazarcı esnafı ve vatandaşlar çok yakın ilgi gösterdi. Esnaf ve vatandaşların ekonomik gidişattan dertlerini dinleyen ALTAY yaşanacak Bir Türkiye Projesiyle halkın filesini dolduracağı, esnafın aracısız bir şekilde üreticiden tüketiciye ticaretini yapabileceği bir Türkiye hedeflediklerini anlattı. Ülkemizin en çok yetişen ürünü patatesin bile 5 TL’den satıldığını hatta ithal edilir noktaya geldiğini belirten Engin ALTAY saman ithali ile başladılar hayvancılığı öldürdüler, şimdi de fakir fukaranın temel besinlerini ithal etmeye başladılar dedi. Çalışmalarını Yeşilköy caddelerinde esnaf gezileri ve vatandaşlarla bire bir konuşarak devam eden Altay akşam saatlerinde ise KÜÇÜKÇEKMECE KASTAMONULULAR DERNEĞİNİ ile SAMSUN DERNEKLER FEDERASYONUNU ZİYARETederek Karadenizli hemşerilerimizle bir araya geldi.


Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: akp değil 22 05 2015 21:09
keşke sinoptan aday olsaydın dün gözlerimiz seni aradı o coşkulu karşılamayı seninde görmeni isterdik


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

111792


Tasarım:DtGaNi