Yayın Tarihi:25 05 2015 04:14(1973)

DSP Kendisini Kanıtlamıştır

Sinop ve ilçelerinde yine tek araçla seçim çalışmalarını yürüten cefakar milletvekili adayı tek başına ilçe ilçe gezmeye devam ediyor.

DSP Sinop Milletvekili Adayı Davut Çalhan “Demokratik halk iktidarında gerçekleşecek ve Türkiye’de bolca üretip, hakça bölüşecek, hakça düzeni kurabilecek tek parti Demokratik Sol Partidir.

Hem CHP kökenli, hem de bazı partilerin tabanındaki gerçek Sosyal Demokratların huzur ve güven ortamın da, bu çarpık ve bozuk düzene dur diyebilecek ve bir araya gelebilecekleri tek parti Demokratik Sol Parti'dir.

Ülkemiz ve Dünyamızın girdiği kritik günlerde, Türkiye’mizin haklarını ödünsüz ve macerasız olarak koruyup sağlayabilecek bir hükumeti de ancak Demokratik Sol Parti kurabilir.

Geçmişte Demokratik Sol hareket bunu Kıbrıs’ta, Ege’de ve haşhaş tarlalarında, maden ocaklarında, işçi haklarında, kısacası üretenlerin haklarının alınmasında kendisini kanıtlamıştır.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ismail erkan 25 05 2015 19:21
sayın davut çalhan,
halkların gerçek kahramanı merhum bülent ecevit'in " demokratik halk iktidarı" fikri ve düşüncesini anlatmak için tek başınıza vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı şahsınızı kutluyor ve tebrik ediyorum.
bu mücadele de seni yalnız bırakanlar utansın........
saygılarımla başarılar dilerim.
ismail erkan


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44523


Tasarım:DtGaNi