Yayın Tarihi:29 04 2020 22:22(3535)

Boyabat’ta Seçim Olmayınca, Aş Yok mu?

29 Nisan 2020 - Koronavirüs nedeniyle evlerimize kapandık. Mübarek Ramazan ayının 6. gününde salgın nedeniyle tedirginde olsalar dahi, parasal sıkıntısı olmayanlar, evlerinde rahatça yaşamaya devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl iftar çadırları kurulmayıp, toplu yemek programları düzenlenmese de, bir çok belediye sıcak yemekleri vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetleri durdurulan dar gelirli ailelere, sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üstü dar gelirli ve yemek yapacak kimsesi bulunmayan vatandaşlara, kazancı kaybolmuş geçim sıkıntısı çeken ailelere, kronik hastalar ve engellilere yönelik bir çok belediye hem iftar, hem sahur için sıcak yemek dağıtımını ve yemek servisi yapıyor.

Kamuoyu adına soruyoruz…

Yaşadığımız şu sıkıntılı süreçte, hiç düşündünüz mü, günlük gelirleri ile yaşamlarını sürdürenleri, işyerini kapatıp günlerdir ceplerine veya evlerine beş kuruş girmeyenleri?

Hiç düşündünüz mü, ilçemizin bir çok sorununu çözmek yerine, milyonlara kule yaptıran, milyonlara teras hayal eden, Boyabat’a deniz yaparak vatandaşı jetski’ye bindirmeyi hayalleri kuran, yaşadığımız şu zorlu süreçte vatandaşın suyunu kesen bir belediyemiz bunları hiç düşündünüz mü?

Seçimlerde sokak sokak gezip, ev ev gezip, fabrika fabrika gezip, bir oy için ellerine ayaklarına kapandığınız, 65 yaş üstü dar gelirli ve yemek yapacak kimsesi bulunmayan vatandaşları, kazancı kaybolmuş geçim sıkıntısı çeken aileleri, kronik hastalar ve engellileri, iyi hatırlayın!

Seçimlerde fabrikalarda dağıttığınız pidelere o gün ihtiyaç yoktu. Bugün ihtiyaç yok mu?

Ne zaman vatandaşın asıl sorunları ile ilgileneceksiniz?

Siz zannetmeyiniz ki vatandaş yüzünüze gülüyor. Yardıma ihtiyacı yok!

İşte bu vatandaş yüzünüze güler, siz gülerek giderken arkanızdan boynunu büker, acı acı bakar, işte o vatandaş utanır, isteyemez.

Boyabat Belediyesi yetkilileri bu haberimizde de kasıt aramayıp, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemli olduğu Mübarek Ramazan ayında iftar ve sahurlara bir sıcak hamlede siz yapacakmısınız?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: niyazi 03 05 2020 22:42
sarayçayı ve binerli den oy almak için onlara şirin görünen, istanbullulardan da para alabilmek için onlara şovlar yapan basit bir başkan adayı. hayır gelmez

12. Yorum: fahriettin 01 05 2020 23:43
boyabat'ta ziraat bankası binasının tapusu alındı diye sosyal medyalarda bir gürültü koparıldı ancak tapu kaydında gazetelerde mevcut,takas yazıyor yani belediye burayı almış ancak karşılığında yeni yapılan belediye meydan projesinden iş yeri vermiştir.üstelik belediye burayı yıkacak bu işten ziraat bankası çok karlı çıktı demedi demeyin

11. Yorum: ali 01 05 2020 19:47
benim verdiğim vergilerle, yapılan hizmeti lütuf gibi sunan belediye başkanı. sen sigara ortaklığından kazandığın paralarlamı yapıyon bu hizmetleri.

10. Yorum: boyabat'lı 01 05 2020 00:19
hiç bir tahsili, bilgisi, birikimi olmayan birisi memleketimizi yönetiyor. tek birikimi oto galericilik ve sigara ortaklığı... ama boyabatlı böyle istedi.

9. Yorum: cimbomlu 30 04 2020 21:18
siz önce beceremediğiniz ucube kuleyi bitirin. ondan sonra bakarsınız

8. Yorum: kaan 30 04 2020 20:46
cumhuriyet düşmanları, atatürk düşmanları, laiklik düşmanları...

7. Yorum: galip 30 04 2020 20:45
23 nisan gecesi istiklal marşını okuyamayan, atatürk'ün adını ağzına alamayan, oturduğu koltuğu atatürk'e borçlu olan, atatürk olmasaydı hangi ağanın yanında uşak olacaktın bilemeyenler benim başkanım olamaz...

6. Yorum: mehmet 30 04 2020 20:22
başkan, sosyal medyadaki yalaka gurbetçilere fazla güvenme. onlar sana değil senin makamına yalakalık yapıyorlar. bu koltuktan düşünce kimse yüzüne bakmaz.

5. Yorum: xxxx 30 04 2020 20:13
şefik beyy seçimlerde kapı kapı gezip oy için taklalar atıyordun. şimdi sadece sosyal medyada şov peşindesin. bu günlerde gelip geçer. seçimlerde gene başlarsın takla atmalara

4. Yorum: boyabat sevdalısı 30 04 2020 20:10
para yok, paraaaa

3. Yorum: aydın 30 04 2020 20:10
bu salgın onları vurmadı. maaşları tıkır tıkır yatıyor. evde keyif yapıyorlar. sosyal medyada şov yapıyorlar. gariban vatandaşı şov malzemesi olarak kullanıyorlar.

2. Yorum: harun ş. 30 04 2020 02:19
her yerde bankanın yerini reklam yapıyorlar. boyabat belediye başkanı geçen yıl ramazan ayında her gün yemek veren ticaret odasına etmedikleri kalmamıştı. madem bu kadar hevesliydin sayın başkan bu yıl neden vermiyorsun helal olsun durağan belediye başkanına

1. Yorum: bybt 29 04 2020 23:21
akıllıca düşünmek o kişilerin aklına gelmez pazar yerine bi tane dezenfekte koymuş halkın sağlığını düşünüyoruz diyor bunu için dezenfekte olun demediği kaldı kaldı ki ramazanda aç kalan insanları düşünecek.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

10809


Tasarım:DtGaNi