Yayın Tarihi:02 05 2020 22:58(1727)

Barış Karadeniz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Ülkemizde Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan 1 Mayıs; işçinin hakkını korumak, adil bir düzen yaratarak emekçilerin verdikleri emeğin karşılığını alabilmelerini sağlamak için kabul edilen müstesna bir gündür. 1 Mayıs işçilerin günüdür, işçilerin bayramıdır.

1 Mayıs işçiler arasındaki kardeşlik bağını arttırarak, birlikte mücadele ederek güçlükler karşısında tek yumruk olmanın ifadesidir. Her geçen gün zorlaşan hayat mücadelesinde evine helal lokma götürebilmek için alın teri döken her bir emekçinin hakkını bir ve birlikte olarak savunmanın günüdür.

Çalışan emekçilerimiz sendika ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yarının aydınlık Türkiye'sini inşa edecek önemli çalışmalara imza atmaktadırlar. İşçi, emekçi üretimin olmazsa olmazıdır, üretim dışa bağımlılığı azaltır ekonomiye katma değer sağlar. Bugün ülkenin herhangi bir yerinde ülkesi için alın teri döken her birey bizim güzide bir değerimizdir. İşçinin emekçinin hakkını savunmak da her birimizin üzerine düşen asli bir sorumluluktur. Bu önemli günde dün olduğu gibi yarın da işçinin emekçinin yanında olduğumu bir kez daha vurguluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Barış KARADENİZ
Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili
TBMM Başkanlık Divan Üyesi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

39352


Tasarım:DtGaNi