Yayın Tarihi:03 05 2020 05:46(2075)

Başkan Ahmet Kılıçaslan, Dağıtılacak Yemekleri İnceledi

2 Mayıs 2020 Koronavirüs salgını nedeni ile birçok etkinlik ve faaliyetler durduruldu. Bu Kapsamda Ramazan ayının girmesi ile tüm ülkede yaygın olarak gerçekleştirilen iftar çadırları etkinlikleri de koronavirüsten dolayı yapılamıyor. Bundan Dolayı Durağan’da yeni tip koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle bu yıl iftar çadırı ve mahalle iftarları olmadığından bazı vatandaşların mağdur olmamalı için Durağan belediyesi kolları sıvadı.

Durağan Belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere, 65 yaş üstü sokağa çıkamayan, kronik rahatsızlığı olan 150 haneye evde kaç kişi varsa, günlük 3 çeşit sıcak iftar yemeklerini kapılarına kadar bırakılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yemek yapılan yere ziyarette bulunarak yapılan yemekleri inceledi. Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede, “Ramazan demek yardımlaşma demek, Ramazan demek birbirimize destek olmak demek, içerisinde bulunduğumuz durum ne kadar zor olsa da son günlerde hükümetimizin aldığı önlemler sayesinde güzel günlerin çok yakında olduğunu düşünüyorum. Ramazan aylarında yine yan yana, omuz omuza mahalle iftarlarımızda tekrar buluşacağımız günleri göstermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun. Hayırlı Ramazanlar.“ dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aydın 03 05 2020 20:56
bizim akıl küpü de hangi yandaşa rant sağlarım onu inceledi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66131


Tasarım:DtGaNi