Yayın Tarihi:05 05 2020 06:41(2990)

Aileye Ev Arandığı Haberi Geldi

4 Mayıs 2020 - Boyabat Gökdere mahallesinde yaşayan ve bugün haber merkezlerinde gündem olan “Boyabat’ta Mübarek Ramazan Ayında Çekilen İçler Acısı Görüntüler” haberi sonrası haber merkezimize gelen bilgi…

Edinilen bilgiye göre, Boyabat Gökdere mahallesinde yaşayan Kandemir ailesine Boyabat Kaymakamlığının daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmeleri için ev arandığı ve yeni taşınacakları evde çocukların ve ailenin yaşam kalitesinin yüksek olacağı bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: hemserin 06 05 2020 00:24
demekki neymiş önce memleketimizin fakirlerine yardın edecekmişiz.

2. Yorum: atsız 05 05 2020 19:55
yeni evden önce yani daha rahat ve konforlu evden önce bu aile ne yiyor,ne içiyor?daha doğrusu yiyecek ekmeği var mı?bunlar sorgulanmalıdır?kaymakaml
ığa bunları biz mi öğreteceğiz?

1. Yorum: kontrolör 05 05 2020 19:06
ailenin durumu ile ilgili bu haber olumlu, ama sadece bu aile için. bu ailenin durumu yerel medya tarafından tespit edilip gündeme taşınmış; neticesinde onlar için bir çare düşünülüyor. benzer durumda, aynı ekonomik sosyal düzeyde yaşayan aileler?
onun için devlet "sosyal devlet" olma ile ilgili kıstaslarını değiştirmeli ve mutlaka destekler (yeterli de olmak kaydıyla) ihtiyacı olanlara yapılmalı. gerçekten ihtiyaç sahibi olanlar tespit edilip sadece onlara yapılsa hem devletin yükü hafifleyecek, hem de gerçek ihtiyaç sahipleri yeterince yardım alabileceklerdir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66517


Tasarım:DtGaNi