Yayın Tarihi:12 05 2020 21:52(2718)

Köpeğini kürekle öldüren şahsa 947 TL ceza

Sinop Durağan'da köpeğini kürekle döverek öldürdüğü gerekçesiyle bir zanlıya 947 TL ceza kesildi ve savcılıkça hakkında soruşturma başlatıldı.

Sinop Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı sosyal medya mecralarında Durağan ilçesinde bir köpeğin, sahibi tarafından eziyet edilerek öldürüldüğü yönünde görüntülerin yer aldığı hatırlatıldı. Açıklamada, görüntülerin incelenmesinin ardından söz konusu kişiye Durağan Kaymakamlığı tarafından idari para cezası uygulandığı belirtilerek, “Ayrıca Durağan Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır” bilgisi aktarıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Durağan Kaymakamı Osman Çelikkol ise “Şahıs kendi köpeğini tavuklara saldırdı iddiası ile kürekle vurarak öldürmüş. Biz bu kişiyi tespit ettik ve 947 TL para cezası uyguladık. Ayrıca savcılıkta hakkında işlem başlattı” dedi.

Sinop’un Durağan ilçesi Erdoğası köyünde bir kişinin köpeğini kürekle dövmesi sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: omer .akgun 18 05 2020 07:54
para cezası bu adama ceza degildir.boyle adalet olmaaz.

6. Yorum: fuat 13 05 2020 21:32
o canlıyı öldüren yaratığa kürekle aynısı ytarafımdan apılıyor olsa ben 947 tl yi ceza olarak ilgili kurumlara ödesem wmpatisini kafanızda kurarmısınız rica etsem sevgili yetkili kurumlarımız.

5. Yorum: yarem 13 05 2020 21:28
biraz düşününce devlet aldığı ceza parasını hayırdamı kullanacak maaslardamı yoksa ülke ekonomisindemi bir canın üzerinden para almak ve dağıtmak vijdanımı da insanlığımıda öldürdü devletten aldığınız her parayı helal saymamak lazım ...

4. Yorum: daylulu kerem 13 05 2020 17:17
yetkililerce vatandaşın bu tür vahşetler yapmaması hususunda eğitim verilmesi lazım. bu vatandaşlara eğitim şart.

3. Yorum: adalet 13 05 2020 04:56
bu ulkede adalet sadece bir kadin isminden ibarettir.

2. Yorum: ... 12 05 2020 23:49
bir canlının katledilmesinin bedeli bu olmamalı. kaç gündür bu olayı düşünüyorum. insan görünümlü bir şahıs bunu nasıl yapabilir aklım almıyor. zarar vermenin bedeli bu olamaz. caydırıcılık açısından ise hiç caydırıcı değil. bir köpeğe bunu yapan her canlıya yapar. merhamet sadece insanlara gösterilen bir his değil. yarın bir gün bu kişi bir insana da bu tarz girişimlerde bulunursa sebebi kesinlikle kanunlarımız ve onları icra eden veya icra etmeye mecbur insanlardır.

1. Yorum: 11 köy 12 05 2020 22:50
bumu canım bedeli


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

373769


Tasarım:DtGaNi