Yayın Tarihi:15 05 2020 22:27(4643)

Boyabat Gençlik Merkezinden Ramazan Harçlığı Çalışması

Boyabat Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi gençlere Ramazan Ayı içerisinde bulunması ve bayramın yaklaşması dolayısıyla Bayram harçlıkları takdim edildi. "Yetim gülerse dünya güler" düsturundan hareketle ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı gençlerimizin yüzlerini güldürebilmek, gözlerindeki mutluluğu görebilmek adına böyle bir çalışma yapıldı.

Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Gençlerimizin hepsi bizim için çok değerlidir. Tüm gençlerimize hayırlı ramazanlar diliyorum. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı gençlerimize bayram harçlıklarını takdim ederek bayramlarını tebrik ettik. İhtiyaç sahibi gençlerimizi gözetmek hem maddi ve hem manevi anlamda onların yanında olmak hem insani hem de kurumsal kimliğimiz anlamında boynumuzun borcudur." ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: vatandaş 16 05 2020 16:36
müdür beyin sosyal mesafeyi korumaması çok yanlış .zaten yapılan yardımı bu şekilde duyurmak ayrı bir yanlış.göstere göstere yardım yapılmaz

3. Yorum: ... 16 05 2020 06:46
zekat verilen veya yardım edilen kimseler minnet altında bırakmamalı, onların izzet-i nefislerini incitmemeye çok dikkat etmelidir. en makbul yardım "sağ elin verdiğini sol el dahi bilmeyecek kadar" gizlice ve reklamsız yapılanıdır.
ama maalesef geldiğimiz nokta bu...

2. Yorum: boyabatlı kağzım 16 05 2020 02:19
ihtiyaç sahibi gençleri mutlu etmek sevaptır dostlar.

1. Yorum: sarıoğullarından sülo 16 05 2020 01:08
başgan gibi mudürün de maske takmaya ihtiyacı yok demek ki.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379422


Tasarım:DtGaNi