Yayın Tarihi:20 05 2020 22:32(3390)

Erbaş Şekerleme, online sipariş internet sitesi kurdu

İlçemizde 40 yılı aşkın süredir şekerleme ve kuruyemiş alanında faaliyet gösteren Erbaş Şekerleme imalatta ürettiği Organik ve doğal ürünleri gurbetteki hemşehrilerine ulaştırabilmeleri için online sipariş internet sitesi kurdu.

Şekerci İrfan Usta yaptığı açıklamada “Ülkemizde de etkisini gösteren ve birçok ticari alışkanlıkları değiştirmeyi başaran Corona virüs salgınında Erbaş Şekerleme olarak bizde digital dünyada ki yerimizi almaya başladık.

Şimdilik EFt- Havale sistemi ve resmi sitemiz üzerinden Whatsapp destek ile çalışacaklarını belirten Şekerci İrfan Usta özellikle büyükşehirde yaşayan hemşehrilerimize Yerli Üretimimiz ile %100 organik Boyabat Ezmesini, Taktak Helvasını, Erbaş Şekerlemeye ait Tahin Helvasını, Akide Şekerlerini, Gül, Vişne, Çilek Reçellerini ve Lokumları ulaştırmayı hedef edindik.

www.erbassekerleme.com sitesinden bizlere ulaşabilir, görüş öneri ve isteklerinizi yazabilirsiniz. Sizlerin görüş ve önerileri bizlerin yol haritası olacaktır dedi.

www.erbassekerleme.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: isa kahraman 22 05 2020 05:46
çok değil 54 sene önce bendenizde bu işle uğraşıyordum. rahmetli şekerci hasan gökgöz ustanın yanında yetişmiştim ve cihan şekerleme evi idi dükkanımızın adı. rahmetli güllü ömerin muammer ustaya da tabelayı yazdırmıştım ve soyadımı kahriman olarak yazmıştı.
erbaş şekerlemeyi yürekten kutluyorum. bilhassa badem ezmesi ni devam ettirmeleri çok güzel. hayırlı bayramlar diliyorum tüm hemşehrilerime.

1. Yorum: daylulu kerem 21 05 2020 06:01
erbaş şekerlemeye bravo dostlar.çağı yakalamış bir şekerleme.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

6388


Tasarım:DtGaNi