Yayın Tarihi:26 05 2020 05:22(3678)

Bir Pazartesi Günü Boyabat Dörtyol'dan Görüntüler

Ramazan Bayramının 2. günü, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının 3. günü, 25 Mayıs 2020 Pazartesi günü evden çektiğimiz görüntüleri sizinle paylaşıyor ve eski, canlı, kalabalık günlerin bir an önce geri gelmesini diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatandaş 27 05 2020 00:55
sessizlik rumuzlu arkadaş vallayi yerden göğe kadar haklusun ,emme ne yapacan.göya galeriler kalkıyodu ,otogarın oraya site yapılıyodu.gerçi seyir kulesi yapıldı,teras yapılacak.gelen bütün yabancılar seyir kulesini seyrediyo.akın akın turist geliyo,kuleyi seyredip gidiyo.kuleden seyredemiyo emme olsun kuleyi seyretmekte isteyen var.eyfel kulesi için millet gidiyo ya.

2. Yorum: daylı kırlı sami 26 05 2020 19:42
fotolar çok hoş. teşkürler bg.

1. Yorum: sessizlik 26 05 2020 15:14
s3sslik sakinlik yalniz su dört yolda herzamn oldugu gibi dikt ederseniz tam dortyolun gobeginde tam yol cikisinn oraya park edilip satilik yazan galericiler acabe neden uyarilip o araclari kaltirmiyorlar birde dortyolda ki galericiler yol kenarina aranayi koyduklari yetmiyormus gibi birde araba etrafina duba koymalari ne oluyor bunu o cadde boyo gun boyu gezen trafik ekiplari gormuyormu nerde bu yetkililer cadde boyu olmus galericilerin tapulu yeri sanki sayin yetlililer bunlari gorun artik k8site gore muamele yapmaktan vaz gecin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

381106


Tasarım:DtGaNi