Yayın Tarihi:29 05 2020 21:09(4040)

Yaralanan Yavru Köpeğe Sahip Çıktılar

28 Mayıs 2020 - Boyabat Zincirlikuyu Mahallesinde sıcaklardan bunalarak kendini bir araç altında uykuya veren yavru köpek az kalsın son uykusuna dalıyordu.

Sürücünün dikkatli ve refleksli davranması yavru köpeğin olası bir facianın eşiğinden kurtardı. Arka kısmından yaralanan köpek bir anda acıdan bayılma noktasına gelince çevredekiler yavru köpeği öldü zannettiler.

Yaşanan olayı gören çevre sakinlerinden bir bayan kuaför eline taktığı eldiveni ile yavru köpeğe adeta doktorluk ve hemşirelik yaptı. Köpeği yoldan alarak uygun bir alana getiren bayan kuaför ve arkadaşları bir anne şefkati ile önce köpeğin korkusunu yenmesini sağladılar ve sonra suyla ayıltmayı başardılar.

Neye uğradığını anlayamayan şaşkınlık içinde kalan yavru köpeğe aldıkları süt ve köpek mamasını ikram eden bayanlar; “Bu bizim arkadaşımız olsun, bundan böyle suyunu ve yiyeceğini biz verelim.” ifadeleri ile yavru köpeği sahiplendiler.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: omer .akgun 05 06 2020 08:05
kopek katillerinin utanmaları varsa duyarlı olurlar. sayın belediye yetkilileri oldurmeden saip cıkın hesabını odeyemezsiniz.

4. Yorum: kasabalı 30 05 2020 07:57
böyle yardımsever merhametli insanların var olduğunu görmek çok sevindirci , güzel kalpli arkadaşımızı tebrik ediyrm tşkler sizin sayende dönüyor dünya....

3. Yorum: erol 30 05 2020 04:43
sayın belediye başkanımız boyabatimiza bir hayvan barınağı kazandırmamızi talep ediyoruz. çöplüklere atılıp orda kaderine terk edilen bu hayvanlara duyarsız kalmayalım. unutmayalım ki ahirette bu hayvanlardan öncelikle hesaba çekeceğimizi.

2. Yorum: evet 29 05 2020 23:42
duyarlı insanların var olduğunu görmek beni çok mutlu etti kadınkarın her alanda etkin olduğu mutlu iyi günlerde görüşmek dileğiyle tekrar insanlık adına teşekkürler iyiki varsınız

1. Yorum: yenimaleli necati 29 05 2020 23:38
yaralı yavru köpeğe sahip çıkmak bir insanlık görevidir dostlar. helal olsun bu arkadaşımıza.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

382998


Tasarım:DtGaNi