Yayın Tarihi:22 06 2020 21:24(1700)

Yüzme Havuzu kapılarını yeniden açıyor

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında geçici süreyle kapatılan Boyabat Belediyesi yarı olimpik yüzme havuzu, yeni normalleşme süreciyle faaliyetlerine başlıyor.

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında geçici süreyle 3 ay kapatılan yüzme havuzu, yeni normal yaşam çerçevesinde günümüz koşullarına uygun şekilde 23 Haziran Salı günü yeniden faaliyetlerine başlıyor.

Yüzme Havuzu Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Açıklanan tedbirler ve kurallar kapsamında  yeni normal yaşam çerçevesinde Sağlık Bakanlığı’mızın yayınladığı kurallara uygun şekilde dezenfekte edilen ve temizlenen yüzme havuzu sosyal mesafeye uyularak belli sayıda kişi kabul edilecek. Havuza gelen kişilerin ateşi ölçülerek el dezenfektesi yapılacak. Maskeler havuz güvertesinde çıkarılacak. Tüm kurallara birebir uyularak antrenör ve cankurtaran gözetiminde havuzumuz faaliyet verecek” diye belirtildi.

Hijyen önlemlerinin üst seviyede olduğu ve kapasitesi yarı yarıya düşürülen havuzumuz haftanın 6 günü hizmete verecek.

Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 12.00-21.30 arasında erkeklere, Perşembe ve Cumartesi günü saat 12.00-21.30 arasında kadınlara hizmet verileceği vurgulanan açıklamada pazartesi günleri ise genel temizlik yapılacağı belirtildi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı kağzım 22 06 2020 22:03
hayırlara tebdil.korona morana bulaşmaz inşallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

45910


Tasarım:DtGaNi