Yayın Tarihi:25 06 2020 19:54(1830)

Sinop Belediyesinde mutlu son...

Belediye İş Sendikası ile Sinop Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında 01.06.2019-31.05.2021 tarih ve yürürlülük süreli Yüksek Hakem Heyetinden gelen Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokol görüşmeleri sona erdi.

Belediye Başkanı Barış Ayhan, Bşk.Yrd Hüseyin Minoğlu, Bşk.Yrd. A.Hakan Sönmez, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Hüseyin Doğan, Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilcisi Nusret Takar'ın katılımları ile imzalanan Ek Protokolde;

Sinop Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan Belediye-İş Sendikası üyelerinin 30.06.2020 tarihinde almakta oldukları yevmiyeleri 01.07.2020 tarihinden geçerli olmak üzere 145 TL'ye çıkardı, yemek, yakacak, ikramiye ve sosyal yardım kalemlerinde de sevindirici oranlarda artışlar yapılarak mutlu sona ulaşılmış ve Ek Protokol imza altına alındı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye-İş Sendikası yetkilileri; "Yapılan görüşmelerde göreve geldiği günden bu yana emekçinin yanında tavır gösteren ve bu doğrultuda kararlarda mutabık kaldığımız ve inanıyoruz ki bundan sonra da aynı kararlılıkla emekçinin yanında olacağına inancımız tamdır. Belediye Başkanımız Sayın Barış Ayhan'a tüm işçi arkadaşlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: daylulu kerem 25 06 2020 20:09
sinop belediyesine hayırlı uğurlu ola.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75141


Tasarım:DtGaNi