Yayın Tarihi:25 06 2020 19:58(3185)

Salep Bitkisi Toplayan Şahıslar Yakalandı

24 Haziran 2020 Çarşamba günü Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerinden alınan birihbarı değerlendiren Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; bir aracın kaçak orman envanteri taşıdığı iddiası ile Boyabat İtfaiye Kavşağı, Pazar Yokuşu mevkiinde bir aracı durdurdu.

İhbar üzerine araçta yapılan kontrollerde kaçak salep olduğu tespit edildi. Araç sürücüsü, diğer 4 kişi ve ele geçirilen tahmini 25 kg. kaçak salepler ve salep toplanmasında kullanılan malzeler gerekli işlemler için polis ekipleri tarafından İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi. Jandarma ekipleri tarafından el konulan 25 kğ. kaçak salep idari işlem yapılması için Sinop Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğüne bildirildi. Sinop Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğünce, biyolojik çeşitliği tahrip ettikleri için idari para cezası uygulanması bekleniyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: bu 29 06 2020 10:07
mantar toplama belgesi olmayıp mantar toplayıp satanlara da gerekli işlem yapılmalidır . doğa yi koruyalım .

3. Yorum: dogrusu 26 06 2020 04:57
sahlep toplayacagina secimde biraz secim burolarinda kabuklu fistik yeseydin. bayrak sallayip en cok sen bagirsaydin boyle sacma islerle ugrasmana gerek kalmayacakti. bekci olup sen yakalardin o dagdan ugrasa ugrasa sablep toplayip 3 5 kurus kazananlari

2. Yorum: kontrolör 25 06 2020 23:32
cezası 40 bin lira.

1. Yorum: yenimaleli necati 25 06 2020 20:07
biyolojik çeşitliliği tahrip etme suçunu işlemişlerse yapacak bir şey yok. kesilecek idari para cezasınada katlanacaklar doğrusu.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48216


Tasarım:DtGaNi