Yayın Tarihi:26 06 2020 20:05(2788)

YÖK’ten Boyabat'a Müjde

Sinop Üniversitesi tarafından bu yıl Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programına 50 öğrenci alınacak.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki öğrenci ve öğretim elemanı sayısını her geçen yıl artıran Sinop Üniversitesi, fakülte bünyesine kazandırdığı yeni bölüm ve programlarla 2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazırlanıyor.

Bu kapsamda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Üniversite Senatosunun Yükseköğretim Kurulu (YÖK) nezdinde yürüttüğü girişimler sonucu; Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programına 50 öğrenci kontenjanı verildi.

2020 YKS tercih kılavuzunda yerini alacak olan program ile birlikte Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki aktif program sayısı 4’e yükseldi.

Rektör Dalgın:"Boyabat İlçemize Hayırlı Olsun”

Öğrenci alacak yeni programın Boyabat ilçesine hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, "Son dört yılda birçok programın açıldığı Fakültemizde, aynı zamanda mevcut programlarımıza öğrenci almak için de yürüttüğümüz girişimler sonuç veriyor. Bu kapsamda Fakültemizde bulunan Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programımız bu yıl ilk kez 50 öğrenciye kapılarını açacak. Yükseköğretim Kurulu tarafından programımıza ayrılan kontenjan sayısı bizleri memnun etmiştir. Bu vesileyle bu yıl öğrenci alacak programlarımızın ilçemize, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, öğrenci alım talebimizi geri çevirmeyen YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’a kurul üyelerimize, emeği ve katkısı bulunan herkese şükranlarımızı sunarım” dedi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: my 30 06 2020 19:32
eğer boyabata fayda diyorsanız açıköğretim ve üniversite sınavları boyabatta tada yapılsın. başka vilayetlerde çoğu yerde sınavlar 2-3 ilçe merkez olarak yapılıyor. boyabatın üniversite binaları lise binaları her yer bu sınavları yapmaya müsait iken neden sinopa dökülüyor millet. ve siz boyabat gazetesi bu konuyu haber yaparsanız memnun oluruz. gerçekten milletin hayır dualarını almak istiyorsanız durağan saraydüzü ve boyabat halkı için bu sınavlar boyabattada yapılmalı.

3. Yorum: hayri 28 06 2020 22:46
hayret, bu haberi siyasiler biz yaptık deyip öğünmemişler.

2. Yorum: vatandaş 27 06 2020 14:38
boyabat imiza hayırlı olsun ıyi değerlendirmek lazım her yönden ekonomi kültür gelişim gibi .
sayın yöneticiler benim sizden bir isteğim var yazacaklarımı yayınlarsanız çok sevinirim vatandaşlık adına.
dün bdhastanesine gittik nöroloji doktoruna bur şey sormok istedik girdik içeri doktor hanım bağırıyor bana yaklaşmayın virüs var diye zaten aramız 1 metre ona bulaşacak virüs acaba bize bulaşmayacak mi o kendini n canı varda bizim canımız yokmu bir doktor a yakışır mı böyle bir şey çok kiniyorum ve terbiyesizce bir şey olduğunu düşünüyorum bunuda sizin araciliginizla halkımla paylaşmak istedim yayınlarsanız çok memnun olurum
hiç kimse.boyle bir davranışı hak etmez
saygılarımla teşekkürler...

1. Yorum: osman 27 06 2020 07:36
gayrimenkul geliştirme ve yönetimi programı'mı! gençlerin akılları ile dalga geçiyorlar artık her bütçeye göre kıyafet satan mağazalar döndü üniversiteler artık tr'de artık hiç bir önemi kalmadı üniversite okumanın sonucunda yığınla üniversite mezunu işsiz ordusu oluyor türkiye'de köfteci, lokmacı gibi üniversite açılırsa bu ülkede bunlarda olur her şey iş bilmemezlikten oluyor.
ben yaptım ülkesi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

389109


Tasarım:DtGaNi