Yayın Tarihi:27 06 2020 00:22(3217)

Boyabat Emniyetinden kapalı alanlarda maske denetimleri..!

İçişleri Bakanlığının yeni tip Koronavirüs (Kovit-19) tedbirleri kapsamında; tüm ülkemiz genelinde olduğu gibi Boyabat ilçemizde de vatandaşların toplu olarak bulundukları market, lokanta, kuaför, berber, kahvehane, pazar yeri vb. gibi yerlerde maske takma zorunluluğu olması sebebiyle; 22 Haziran 2020 tarihinden itibaren günlük olarak sıkı bir şekilde Boyabat Emniyetinden denetimlere ağırlık verildi.

Konuya ilişkin yetkililerden alınan bilgiler doģrultusunda; denetimlerde ki amacın vatandaşlarımızın sağlık bütünlüklerinin korunması ve daha önceki tedbirlerin devamının sağlanması olduğu, bu tür denetimlerin bundan böyle hergün yapılacağı, kurallara uymayan vatandaşlara ise ilgili Umumî Hıfsızsaha Kanununun 282.maddesi gereğince 900 TL İdari Para Cezası uygulanacağı bilgisi alınmıştır.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: gizlilik içeren biri 07 07 2020 05:36
boyabat’ta sosyal mesafe kalmamış mahalle düğünleri maskesiz almış başını gidiyor.mahallede yapılan düğünler yasaklanmalı yoksa daha fazla artmaya devam edecek.

4. Yorum: boyabatlı kağzım 29 06 2020 04:49
yeni normal sürecinde şu üç unsur ihmal olunmamalıdır.temizlik , maske , mesafe. yani tamam.

3. Yorum: boyabatlı 28 06 2020 01:50
marketlerde maskeler hep çenelerde denetim dahada sıkılaşırsa çok iyi olur uyardımız zamanda boyabatta bisey yom diye cevap aliyoruz

2. Yorum: halk 28 06 2020 01:01
tamam yapıldı da çarşı pazar dükkanlar hangisinde maske var. arkadaşlar görevini yapıyor. ama insanlar duyarsız. bir yere gidildi mi hepsinin haberi var.

1. Yorum: s 27 06 2020 05:16
sadece maske mi? pazar yeri ve savaş uçağı arkasındaki manav reyonları esnafı ve müşteriler satışta eldiven takıyor mu? bunlar denetleniyor mu?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395995


Tasarım:DtGaNi