Yayın Tarihi:30 06 2020 21:19(3868)

Yazacak Başlık Bulamadık

Burası Boyabatlı herkesin paylaştığı ve gurur duyduğu Bazalt Kayalıklarının girişi. Bu fotoğraflar bize ulaştıktan sonra buna ne başlık yazalım diye iki gün düşündük. Belki bugün orası temizlenmiş olabilir ama, burayı bu hale getirenler orayı ziyaret edenler.

Biz insanoğlunun Bazalt Kayalıklarının girişine ve içine yaptığını dehşetle görüyoruz. Bu nedenle bu habere yazacak başlık bulamadık ve haberi "Yazacak Başlık Bulamadık" başlığıyla yayımladık.

Bu görüntüleri üzülerek sizinle paylaşıyoruz, bu görüntülerin sebebi bizleriz, kimse suçlu aramasın.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: burhan baysal 03 07 2020 16:10
bu habere yapılan yorumlara bakıyorumda milletçe birbirimizi suçlamayı çok seviyoruz.zaten herşeyin başı eğitim degil mi? ınsan olan doğayı seven çevreyi kirletmez burada ne konuşsak boş birşeyler zaten değişmiyor sabah akşam temizlik yapılsa ertesi gün yine bk götürür onun için herşeyin başı egitimdir

8. Yorum: salih yuldiz 03 07 2020 00:02
tabelâ olarak bazalt kayalar çöplük yeri diye dusunulebilir

7. Yorum: sinirli 01 07 2020 22:09
ulan belediye isimli yorumu yapan ...... haberde belediyenin b'si geçmiyor, ayrıca oradaki çöpleri toplamak belediyenin görevi değil, belediye sadece mücavir alanı içinde hizmet verebilir, köylere hizmet edemez, belediye sınırları dışında çivi çakamaz, boyabat'ı büyük şehir ilçesi mi zan ettin a cahil, saçma sapan yorum yapmayın, sinirimi bozmayın

6. Yorum: belediye 01 07 2020 21:22
siz inanıyormusunuz bu belediye veya personeli tarafında tamda giriş kapısına o çöp konteynırını koymuş olma ihtimalini terbiyesizin biri kapının önüne çekmiş resminide size atmış sizde doğruluk payını araştırmadan bu resme isim bulamadık diyorsunuz ayıp tamam belediyeden memnun değilsiniz anladık ama mantıklı eleştirilere eyvallah yazık yılların gazetesi olmanıza yazık lütfen

5. Yorum: veli 01 07 2020 07:02
boyabat belediyesi cevre birimi acaba ne halt yiyor, yan gelip yatiyorlar, memleketine hizmet etmeyenler haindir.

4. Yorum: mavilim 01 07 2020 07:01
ziyaret edenlerin suçu yok bence nereye atsınlar çöpü?çöp konteynırı boşaltılmayınca yığılmış çöpler.sadece oraya koymakla olmuyor.arada birde çöpleri boşaltmaları gerekiyor..

3. Yorum: yıldız mah. 01 07 2020 05:33
boyabattan tarım olmaz sanayii olmaz egitim.olmaz boyabat kültür ve turizm şehri.

2. Yorum: yenimaleli necati 30 06 2020 22:06
yetkililerce gerekli tedbirler alınmalıdır. nedir bu vaziyet yahu ? pislikler temizlenip etraf cillop gibim yapılmalıdır. yoksa turist neyin gelmez.

1. Yorum: troll_su 30 06 2020 21:26
şu güzelliğe bak maşallah çer çöp yok işte görmek istediğimiz bu...boyabata ve boyabatlıya yakışan hareketler bunlar maşallah....çomar spor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376804


Tasarım:DtGaNi