Yayın Tarihi:28 07 2020 20:05(1523)

Polis, bayram öncesi vatandaşları ve kurban satıcılarını “sahte para” tehlikesine karşı uyardı!

27 Temmuz 2020 Boyabat’ta İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan satıcılarının dolandırılmasını önlemek için sahte para konusunda bilgilendirdi.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi “Sahte para kurbanı olma” sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında, Boyabat’ta bulunan Hayvan Pazarı’nda sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı satıcıları uyardı.

Dolandırıcıların bayram öncesi özellikle hayvan pazarlarını hedef seçtiğini belirten polis, satıcılara sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunda uygulamalı bilgi verdi.

Polis, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede gerekli tedbirlerin alındığını ve hayvan pazarında vatandaşlara sahte para konusunda uyarılarda bulunmaya devam edeceklerini, Kurban bayramı süresince güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmeleri adına pazar yerleri ile halkın yoğun olduğu yerlerde uygulamaların artması özellikle dolandırıcılık, hırsızlık, yankesicilik ve sahte para olaylarının önlenmesi amacıyla Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekip sayısını da artırdığı bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 29 07 2020 04:18
boyabat dolmuş taşıyor. kimsenin maske taktığı yok insanlar akın akın gelmişler neden kimse önlem almıyor. bune rahatlık.korkarak markete gidiyoruz.market pazar denetimleri neden yapılmıyor. marketler pazarlar tıklım tıklım dolu ne maske car ne sosyal mesafe


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

369866


Tasarım:DtGaNi