Yayın Tarihi:30 07 2020 22:12(1541)

Yol medeniyettir

Bizler coğrafi, tarihi ve kültürel özellileri bakımından Karadeniz bölgesinin en güzel, Türkiyenin de özel illerinden birinde yaşıyoruz.

Yaşadığımız şehrin de her manada nefes alınabilir olmasını istiyoruz. Yıllardır plansız programsız yapılan imar çalışmaları neticesinde şehrimiz özellikle trafik konusunda ihtiyaca cevap veremez hale gelmiştir. Bundan sonra yapılacak yatırımların önceliklerinin ihtiyaçlara göre belirlenmesi gerekmektedir.

Şehrin birincil önceliği trafik ve otopark sorunudur. Günün belirli saatlerinde şehir trafiği kilitleniyor. Bildiğimiz üzere ilimiz turizm şehridir. Yaz sezonunda ilimize yoğun bir misafir gelişi oluyor. Yoğunluğa halk pazarının kalabalığı ve düğün konvoyları da eklenince mevcut yollarımız trafiğe cevap veremiyor. Ambulanslar hasta sevkine, itfaiyeler yangına müdahale de geç kaldığında, Allah korusun yaşanabilecek felaketlerde kaçınılmaz olur.

Bu konuda her seçim döneminde denizden, karadan havadan yol projeleri, görseller afişler bilbortları süslemekten öteye ne yazık ki geçmemiştir. Burdan yatırım yapma pozisyonunda olan kurum ve yöneticilere sesleniyoruz. Bırakalım şov işlerini, boş vaatleri, şehrin öncelikli ihtiyaçları üzerinde kafa yorup bir an önce çözüm üretelim.

Bizler insanımızın ve yaşadığımız şehrin menfaatine olan her türlü girişimi, yatırımı destekliyoruz. Lakin önceliklerin doğru belirlenip, yatırımların da ona göre yapılmasını istiyoruz. Saygı ve Sevgilerimle.

Yılmaz Şanlan
İYİ PARTİ Sinop İl Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

324491


Tasarım:DtGaNi