Yayın Tarihi:03 08 2020 18:40(2576)

Bayramda Vatandaş Ekmek Kuyruğu Oluşturdu

2 Ağustos 2020 - Kurban Bayramı dolayısı ile ilçeye gelenlerin sayısında büyük artış görülürken, bazı sektörlerde olası yaşanabilecek durumlar karşısında önlemlerin alınmadığı yaşanan ekmek kuyrukları ve vatandaşın mahalle mahalle ekmek fırını araması ile ortaya çıkıyor.

Boyabat Belediye başkanı nöbetçi fırınların nöbet listesini çarşaf çarşaf sosyal medya hesaplarından paylaşsa da, vatandaşın nöbetçi fırın aramasını ve fırın önünde kuyruk oluşturmasını önleyemedi.

Üç beş fırıncının oyunu alabilmek için Boyabat Belediyesine ait kapatılan ekmek fırını uygun fiyatlarıyla vatandaşların yarasına merhem oluyordu. Belediye Ekmek Fabrikası yine özel zamanlarda kapasitesini artırıp vatandaşların fırınlar önünde saatlerce kuyrukta beklemesinin önüne geçiyordu

Vatandaşları sırada bekletmemek için yoğun bir şekilde çalışan fırıncı esnafları ise bu kalabalığın oluşmaması için ne kadar önlem alsa da bu görüntünün kaçınılmaz olduğu ortada çıktı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: propofol57 05 08 2020 05:54
biz yolda bir iki kez memleketimize geliyoruz ,bu da genelde bayramlar oluyor.nöbetci fırın uygulaması sayesinde bayram boyunca bayat ekmek yiyoruz.çünkü arefeden aile büyükleri ekmek stoğu yapmak zorunda kalıyor.bu uygulama galiba sadece boyabat’a özgü.umarım bir dahaki bayrama bu uygulama kalkar.belediye başkanı da umarım okuyordur.saygılar...

1. Yorum: sabri 04 08 2020 05:56
nufusu bayramda 5 katına çıkan ilçede fırınların kapalı olması akılla izah olunacak bir sey degil.
istanbulda ankarada da fırınlar var ve 365 gun kapanmıyor.
bir işletme 1 yerine 5 satacagı gun nasıl tatil yapar kapalı olur akıl mantık işi degıl.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

43928


Tasarım:DtGaNi