Yayın Tarihi:10 08 2020 18:42(1733)

Genel Sekreter Çınkıl'ın Haftasonu Mesaisi

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, haftasonu mesaisinde, KÖYDES programı kapsamında sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Sinop İl Özel İdaresi, 2020 KÖYDES programı doğrultusunda, Sinop’un genelinde yürüttüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mesai mefhumu gözetmeden sahadaki çalışmalarını artan bir tempoyla sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri, birer birer tamamladıkları yollarla vatandaşları modern ve konforlu ulaşımla buluşturuyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl’ın da bizzat sahada takip ettiği çalışmalarda, şu ana kadar önemli bir mesafe kat edildi.

Bu kapsamda hafta sonu mesaisini çalışmaların devam ettiği köylerde sürdüren Genel Sekreter Çınkıl, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Fatih Özçelik, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Gökhan Gök ile birlikte Sinop Merkeze bağlı Göller Köyünü ziyaret ederek Özel İdare ekiplerince sürdürülen sathi kaplama çalışmalarını inceledi.

Genel Sekreter Çınkıl ve beraberindeki heyet daha sonra Erfelek İlçesi Tekke-Başaran grup yolu beton yol yapım çalışmasını yerinde takip etti.

Özel İdare Araç Filosu Güçleniyor

Diğer yandan Sinop’a daha kaliteli, güvenli ve konforlu hizmet sunabilmek için ekipman ve araç kapasitesini de her geçen gün artırmaya devam eden İl Özel İdaresi, araç filosuna yeni bir ekskavatör daha kazandırdı. Araç, Bürnük Konkasör Tesisinde hizmet vermeye başladı.

Saha çalışmalarını daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirmek amacıyla araç filolarını zenginleştirmeye devam edeceklerini belirten Genel Sekreter Çınkıl, önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresi bünyesine yeni araçlar ve iş makineleri kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Genel Sekreter Çınkıl, aracın kazandırılmasına sağladıkları katkı için Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’na, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’na ve tüm İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: analiz 11 08 2020 15:15
fotoğraflara bakınca vah ülkemin hallerine dedim.bu haber bence ithal bir genelsekreterin siyasi şovundan başka bir şey değil. bu kişinin görevi yapılan yatırımları yerinde denetlemek zaten görevi.her görevli yaptığı işleri haber yapıyormu.hayır. aylık yapılan çalışmalar hakkında basın açıklamalı birifing mi.hayır. işçilerin kıyafetleri güvenliğe uygun mu.hayır. yol işci sendikaları bu fotoğraftaki işçinin haklarını korur mu.hayır. sinop haricinde diğer içelerin çalışmalar denetlenmişmi.hayır. bürnük ocağından boyabat a yıkanmış çakıl veriliyor mu.bence hayır. bu habere göre genel sekreterin cumartesi ve pazar günlerinin tamamında mesai yapmış diyebilirmiyiz.hayır. ozaman biz bu reklam kokan şov haberin nesine inanalım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15539


Tasarım:DtGaNi