Yayın Tarihi:11 08 2020 20:27(2271)

Boyabat-Durağan Yolundan Çöp Görüntüleri

Boyabat-Durağan Yolunda ağaçların içindeki çöp görüntüleri gözümüze çarptı. Çöplerin görüntülerini çektikten sonra aklımıza bazı sorular takıldı.

Şimdi biliyorsanız siz cevap verin; bu çöpler buraya neden dökülmüş olabilir, bu çöpleri dökecek bu ağaçların içinden başka bir yer bulamadınız mı, bu çöpleri buraya döken önce Müslüman, sonra insan olabilir mi?

Bu çöpü dökene yada dökenlere hayvan diyerek, sakın hayvanlara hakaret etmeyin, çünkü hiç bir hayvan böyle bir şey yapmaz.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: sodyum 12 08 2020 22:34
benim hemşehrilerim , temizlik imandan değil mi ,bizler mütedeyin , camileri boş bırakmayan müminler değilmiyiz.ateistler bile bu kadar pis olmaz.

5. Yorum: temizlik 12 08 2020 13:10
boyabat ve durağan belediyesi yarı yarıya paylaşavak yolu ayda bir yol boyu temizlik yapılacak 45 derece sıcakta adamlar koşa koşa hemde yokuş yukarı 4 5km.uzunluğunda yolda pet şişe u topluyor bakım yapıyor

4. Yorum: osman 12 08 2020 07:02
çöp toplamak belediyenin işi ama çöp kutularından olması lazım. ben bürnüğe pikniğe gittiğim de çöplerimi boyabata kadar taşıyorum ya da herhangi bir yere gittiğim de herkes böyle olsa pislik kalmaz yazık günah. plastik poşet,şişe dolu şunlar 2 neslimiz ölür gider daha da orada erimez

3. Yorum: evet 11 08 2020 22:38
tahsin biz bunları nasıl indirelim bir fikrim var ama imkanım yok olsa açarım makarna fabrikasını gerisi kolay istediğimi aday yaparım seçtiririm sonuçta makarnanın kazandırmadığı seçim yok

2. Yorum: tahsin 11 08 2020 22:06
bu belediyenin cevre birimi kadar bos bir birim gormedim. boyabat’in cevresini koruyamayanlar belediyede koltuk sahibi olmuslar torpillerle. bunlari indirmezseniz daha cok cevre katliami olur.

1. Yorum: boyabatlı 11 08 2020 21:28
o kadar uzağa gitmeye gerek yok çakıroğlu mahallesi var sözde boyabattın bi mahallesi ve belediyeye bağlı rica ediyorum birde oraları çekin burası hangi belediyeye bağlı diye soralm belediyeye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

365800


Tasarım:DtGaNi